Komentara: 6
Pregleda: 1796

Subotica spremna za koncert Džibonija

10.11.2010. u 13:25h
Izvor: Blic
<p>Prvi koncert popularnog hrvatskog pevača Zlatana Stipi&scaron;ića Džibonija (Gibonni) u Srbiji izaziva ogromnu pažnju publike. Čuveni kantautor nastupiće 1. decembra u subotičkoj Hali sportova u organizaciji Hrvatskog kulturnog centra "Bunjevačko kolo", a za nekoliko dana prodato je 2.500 ulaznica, &scaron;to predstavlja polovinu kapaciteta hale.</p>
Subotica spremna za koncert Džibonija

- Karte prodajemo u "Bunjevačkom kolu" u Subotici i u Novom Sadu na "Gigstiksovom" prodajnom mestu u "Pariskom magazinu", a elektronske ulaznice su dostupne i na sajtu www.gigstix.com, za ostale zainteresovane iz cele Srbije. Interesovanje je nezapamćeno - kaže Davor Dulić, organizator koncerta.

Prvi solo nastup u Srbiji jednog od najcenjenijih hrvatskih pop kompozitora i muzičara, plod je dugogodišnjih poziva i ubeđivanja čelnih ljudi ovdašnjeg hrvatskog kulturnog centra "Bunjevačko kolo" da se uveliča žetelačka svečanost "Dužijanca".

Budući da ova manifestacija na severu Bačke sada slavi stoti rođendan, Džiboni je rešio da se ovoga puta odazove.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1796
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.