Komentara: 12
Pregleda: 7039

Subotica dobija Udruženje poslovnih žena

15.02.2013. u 12:02h
Izvor: SuMedija
U Subotici će krajem ovog meseca biti osnovano Udruženje poslovnih žena, kao lokalna ispostava Udruženja poslovnih žena Srbije, koje postoji 14 godina, okuplja oko 250 članica i predstavlja najveće udruženje preduzetnica u Srbiji. Koordinator Udruženja je dr Danica Drakulić, profesor Ekonomskog fakulteta.
Subotica dobija Udruženje poslovnih žena

Udruženje poslovnih žena je organizacija za preduzetnice, vlasnice i suvlasnice malih i srednjih preduzeća, kao i individualne preduzetnice, žene koje su na menadžerskim pozicijama u kompanijama, žene koje žele da postanu preduzetnice ili su kroz svoj profesionalni rad vezane za lokalni ekonomski razvoj, studentkinje preduzetništva i menadžmenta.

Nakon Zaječara, Subotica je drugo mesto u Srbiji u kojoj će biti otvorena kancelarija Udruženja poslovnih žena Srbije.

- Na osnivačkom sastanku biće predstavljeni programi podrške razvoju malih i srednjih preduzeća, uključujući i programe samozapošljavanja i subvencije NSZ. Prezentiraće se mogućnosti institucionalne podrške preduzećima, posebno ženama u biznisu. Udruženje bi trebalo da praktikuje i mentorstvo, kao koncept umrežavanja iskusnih preduzetnica i početnica i druga predavanja - ističe dr Drakulić.

Sve zainteresovane potencijalne članice Udruženja poslovnih žena Subotice mogu da se jave koordinatorki Udruženja Prof. dr Danici Drakulić na mail: dana@eunet.rs, do 25.februara.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 7039
Povezane teme

danica drakulić

udruženje poslovnih žena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.