Komentara: 13
Pregleda: 7351

Su bike - bicikli za iznajmljivanje

28.04.2012. u 18:34h
Izvor: SuMedija
U sklopu projekta “Vratimo Suboticu biciklistima“ koji realizuju JKP “Parking” i Grad Subotica, danas je kod Plave fontane održana promocija SU bike sistema za rentiranje gradskih bicikala
Su bike - bicikli za iznajmljivanje

Jednosatna vožnja gradskim biciklima, koji će već polovinom maja moći da se koriste unutar organizovane mreže rentiranja gradskih bicikala SU bike, stajaće 20 dinara, dok će celodnevno iznajmljivanje bicikla koštati 100 dinara. Sav prihod ići će u humanitarne svrhe, za doniranje đačkih užina. Da bi koristili usluge SU BIKE sistema, korisnici će morati da se, uz ličnu kartu, registruju na licu mesta. Registracija podrazumeva izradu čip kartice, u iznosu od 500 dinara, što predstavlja jednokratni trošak za korisnika i neograničenog je trajanja.

Subotičanima će, po završetku projekta u kome je za početak postavljena prva stanica - kod Otvorenog univerziteta, biti na raspolaganju 56 gradskih bicikala, a sve biciklističke stanice će biti pod video nadzorom, uz postojanje bezbednosnih sistema koji će štititi bicikle od eventualnih krađa.

Su Bike - iznajmljivanje bicikala Subotica

SU BIKE - Iznajmljivanje bicikala u Subotici

SU bike projekat biće podeljen u nekoliko faza a prva faza realizuje se u toku 2012.godine i cilj je da se urede 4 stanice za bicikle na nekoliko lokacija u gradu, i to kod Otvorenog univerziteta, u Dudovoj šumi, na Prozivci i na Paliću. Građani će moći na bilo kojoj od ovih lokacija da iznajme bicikl i da ga, po završenoj vožnji, vrate na neku od ovih lokacija.

Realizacijom projekta SU bike Subotica postaje drugi grad u Srbiji,posle Novog Sada, u kome će funkcionisati sistem za rentiranje gradskih bicikala.

Su Bike - iznajmljivanje bicikala Subotica

Gradonačelnik - SU BIKE - Iznajmljivanje bicikala u Subotici

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 7351
Povezane teme

biciklisti subotica

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.