Komentara: 1
Pregleda: 13475

Studenti u ulozi kandidata za posao: saradnja Infostuda i Norma group

06.10.2011. u 18:00h
Studenti u ulozi kandidata za posao: saradnja Infostuda i Norma group

Danas je na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Subotici u sklopu drugog Virtualnog dana karijera i znanja 2011, održana simulacija intervjua za posao i  predstavljanje kompanije Norma Group.

Tom prilikom je Tatjana Jakovljević, HR kompanije Norma Group, kratko predstavila kompaniju i radna mesta koja su u ponudi na Virtualnom danu karijera i znanja, a potom je uz učešće studenata Viskoke tehničke škole strukovnih studija održana simulacija intervjua za posao.

Studenti su imali priliku da iz prve ruke saznaju na šta treba obratiti pažnju prilikom pisanja CV, koliko je važan pozitivan stav, na koji način se rešavanju problemske situacije i kako treba istaći svoje jače strane prilikom intervjua za posao.

Dodatak: Konkursi za posao Norma group Subotica

Infostud i Norma Group: Simulacija intervjua za posao Infostud i Norma Group: Simulacija intervjua za posao (Tatjana Jakovljević, Norma Group HR)(Tatjana Jakovljević, Norma Group HR)

Galerija sa fotografijama: Simulacija Intervjua za posao

Infostud i Norma Group: Simulacija intervjua za posao Infostud i Norma Group: Simulacija intervjua za posao (Tatjana Jakovljević, Norma Group HR)(Tatjana Jakovljević, Norma Group HR)

Ovo je samo jedna u nizu simulacija intervjua za posao koja će se održati do 12. oktobra koliko i onlajn sajam zapošljavanja i obrazovanja traje na adresi www.dankarijera.com.

„Virtualni dan karijera i znanja 2011" je projekat koji kompanija Infostud organizuju drugi put zajedno sa vodećim portalima za zapošljavanje Mojposao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz BiH. Regionalni izlagači, koji će radna mesta u svojim kompanijama ponuditi posetiocima u sve tri zemllje ove godine su Japan Tobacco International i Vip Mobile. Posao u Srbiji ponudiće još i Telenor, Siemens, Delhaize Group, Nacionalna služba za zapošljavanje i Philip Morris International – kao zlatni izlagači, dok će srebrni štand imati Ernst&Young, Carlsberg Srbija, Norma group i Smith Micro Software. Pored njih posetioce očekuju i mnogi drugi izlagači kao i edukativne ustanove.

Cilj ovog regionalnog projekta je da olakša povezivanje kvalitetnih kandidata za posao i poslovdavaca, kao i da ljudima koji traže novi ili bolji posao ponudi i edukativne programe za profesionalno i lično usavršavanje koje im može pomoći u građenje karijere, ali i da utiče na povećanje mobilnosti radne snage u regionu.

Dan karijera

Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 13475
Povezane teme

zapošljavanje u Subotici

posao Subotica

posao u subotici

norma group

infostud

simulacije intervjua

dan karijera

virtuelni dan karijere i znanja

norma grupa

fabrika norma

tatjana jakovljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.