Komentara: 0
Pregleda: 7973

Streljački klub Vojnik - prvak države

28.09.2011. u 14:11h
Streljački klub Vojnik - prvak države

Posle protekle nedelje kad su osvojili srebrnu medalju na prvenstvu Srbije u najtežoj streljačkoj disciplini - trostav, serijskom malokalibarskom puškom - 3x20, strelci subotičkog kluba SSK "Vojnik" ponovo su zablistali ovog vikenda i osvojili šampionat države osvojivši prvo mesto vojničkom puškom, odbranivši tako titulu osvojenu prošle godine.

Naime, u nedelju 25.09.2011 godine na gradskom strelištu u Trsteniku, održano je prvenstvo Srbije vojničkom puškom u disciplini 20 ležeći. Strelci subotičkog kluba SSK "Vojnik" uspeli su da nadmaše sve klubove i sa rezultatom od 528 krugova postanu prvaci države. Za klub SSK "Vojnik" pucali su Dragoslav Radaković (koji je upucao 182 kruga), Milan Jarić (174) i Tibor Marton (172).

Drugo mesto je osvojio streljački klub "Radivoj Ćirpanov" iz Novog Sada sa 524 kruga dok su treći bili strelci streljačkog kluba "Dragan Jeftić - Škepo" iz Gornjeg Milanovca sa 516 krugova.

Osim ekipnog uspeha bilo ga je i u pojedinačnoj konkurenciji. Dragoslav Radaković plasirao se na treće mesto sa 182 kruga, Milan Jarić osvojio je 10. mesto sa 174 kruga, a Tibor Marton je sa 172 kruga zauzeo 13. mesto.

Pored ekipnog uspeha u opštoj konkurenciji Milan Jarić je imao uspeha i u konkurenciji veterana gde je sa 83 kruga zauzeo drugo mesto na prvenstvu Srbije.

Streljački klub Vojnik - Subotica: Milan Jarić, Tibor Marton, Dragoslav Radaković

SREBRO NA DRŽAVNOM PRVENSTVU - STRELJAČKOM KLUBU "VOJNIK"

U Subotu 17.09.2011 godine na gradskom strelištu u Novom Sadu održano je prvenstvo Srbije u najtežoj streljačkoj disciplini - trostav, serijskom malokalibarskom puškom - 3x20.

Dosadašnji prvaci Streljački klub "Vojnik" iz Subotice je sa 1419 krugova zauzeo drugo mesto i osvojio srebrnu medalju. Prva je bila ekipa streljačkog kluba "Smederevo" iz Smedereva koja je pobedila sa 1481 krugom, dok je treće mesto osvojio streljački klub "Metalac" iz Bora sa 1416 krugova.

Za klub "Vojnik" pucali su Jarić Milan (koji je upucao 482 kruga) Radaković Dragoslav (478) i Čuljković Ranko (447).

Ovo je još jedan od velikih uspeha Streljačkog kluba "Vojnik" iz Subotice koji je osim ove, titulu vicešampiona osvojio i 2009 godine, pre osvajanja šampionata 2010 godine. Uprkos teškim i skromnim uslovima u kojima radi, klub niže uspeh za uspehom; godinama ne silazi sa pobedničkog postolja na prvenstvima Srbije.

Zvanična prezentacija streljačkog kluba "Vojnik" nalazi se na adresi: www.sskvojnik.com

Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7973
Povezane teme

streljaštvo

streljački klub vojnik

milan jarić

dragoslav radaković

tibor marton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.