Komentara: 24
Pregleda: 21315
Foto

Stranka "Ratni veterani za Srbiju" predala izbornu listu za lokalni parlament

02.06.2020. u 20:02h
Izvor: Subotica.com
Stranka "Ratni veterani za Srbiju" Subotica na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno, na listi su delegirali 34 odbornika, a za kandidaturu podršku im je dalo nešto preko hiljadu građana. Glavni cilj političkog delovanja je postepeno ostvarivanje većih prava ratnih veterana.
Stranka "Ratni veterani za Srbiju" predala izbornu listu za lokalni parlament

Deveta izborna lista predataka je tokom poslepodneva Gradskoj izbornoj komisiji. U pitanju je novoformirana stranka "Ratni veterani za Srbiju" Subotica.

- Prvenstveno smo se odlučili za politički angažman da bismo napravili pomak u ostvarivanju prava ratnih veterana. Glavni cilj nam je da probamo da izborimo za svakog ratnog veterana mesečni dodatak u iznosu od 16 do 30 hiljada dinara - objašnjava Aleksandar Janjatović, predsednik Gradskog odbora "Ratni veterani za Srbiju" Subotica. - Ukoliko dobijemo poverenje sugrađana nastupićemo sa programom koji će sigurno doneti dobrobit pre svega našim ratnim veteranima, ali i ostalim građanima Subotice.

Stranka "Ratni veterani za Srbiju" predala izbornu listu za lokalni parlament

Osim u Subotici stranka "Ratni veterani za Srbiju" ima ogranak i u Novom Sadu, gde će takođe nastupiti za odbornička mesta, sa istim ciljem.

- Imali smo ambicije da nastupimo i na pokrajinskom i republičkom nivou, međutim u toj nameri nas je sprečila pandemija virusa korona, pošto nismo za ovo kratko vreme uspeli da sakupimo dovoljan broj potpisa. Tu opciju ćemo ostaviti za neku drugu priliku. - dodaje Janjatović

Stranka "Ratni veterani za Srbiju" predala izbornu listu za lokalni parlament

Do sada je proglašeno sedam izbornih lista, dve, uključujući i ovu, su u procesu prihvatanja.

Izvor: Subotica.com
Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica Predaja izborne liste stranke "Ratni veterani za Srbiju" Subotica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 24
Pregleda: 21315

Povezane vesti

Povezane teme

izbori2020

ratni veterani za srbiju subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.