Komentara: 0
Pregleda: 1937

Stonoteniseri Spartaka prvaci Srbije u konkurenciji kadeta (15)

28.04.2015. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Za vikend je u Temerinu održano Ekipno prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete do 15 godina na kojem je nastupilo ukupno 16 ekipa u konkurenciji oba pola. Posle grupne faze stonoteniseri Spartaka nastavili su put ka finalu i zasluženo trijumfovali za 1. mesto na i zlato oko vrata.
Stonoteniseri Spartaka prvaci Srbije u konkurenciji kadeta (15)

Temerin je bio domaćin ekipnog prvenstva Srbije za kadete (do 15 godina) za sezonu 2014/15. U muškoj konkurenciji se nadmetalo 10, a kod devojaka 6 ekipa.

Kadeti su bili raspoređeni u dve grupe po 5 ekipa, a igralo se po sistemu svako sa svakim, dok su prolaz za polufinale obezbedile prve dve ekipe iz obe grupe. Posle žreba, STK "Spartak" našao se u grupi sa ekipama "Banat", "Rusin", "Rapid" i domaćinom STK "Temerin".

Posle borbe po grupama Spartak je imao tri pobede i jedan poraz koji je došao od domaćina turnira. U neizvesnoj borbi u poslednjem meču grupne faze Spartak je poražen sa 3:2, dok je u ostalim mečevima trijumfovao maksimalnim rezultatom što je značilo drugo mesto i plasman u polufinale.

U poufinalnom duelu Spartak je bio uspešniji od Uniree sa 3:2, da bi se u finalu sastao ponovo sa ekipom Tmerina, ali oovaj put rezultat je bio u korist subotičke ekipe koja je uzvratila za poraz u grupnoj fazi i osvojila 1. mesto na Prvenstvu Srbije.

Kadeti, konačan plasman - ekipno prvenstvo Srbije:

  1. mesto STK "Spartak" - Subotica
  2. mesto STK "Temerin" - Temerin
  3. mesto STK "STAK" - Beograd

Kadetkinje, konačan plasman - ekipno prvenstvo Srbije:

  1. mesto STK "Unirea" - Uzdin
  2. mesto STK "Bačka Topola" - Bačka Topola
  3. mesto STK "Rapid" - Nikolinci

Kadeti STK "Spartak" nastupili su u sastavu: Bence Bognar, Denis Kovačević, Aleksandar Čokić, dok ih je sa sa klupe vodio trener Branko Brstina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1937
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.