Komentara: 0
Pregleda: 1484

Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

18.04.2016. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
Stonoteniseri Spartaka proteklog vikenda odigrali su dva meča. Superligaška ekipa je pobedila IMT na gostovanju u Beogradu, dok je Prvoligaš poražen od lidera šampionata.
Stonoteniseri Spartaka polovični za vikend

U poslednjem, 18. kolu Superlige Spartak je gostovao u Beogradu ekipi IMT i zabeležio pobedu od 4:1, sa kojim je sezonu završio na 5. mestu i nije uspeo da se plasira u dugo očekivani plejof.

Poveli su domaći preko Žunjanina koji je savladao Halasa, zatim Subotičani osvajaju preostala četiri boda i zasluženo slave. Izjednačio je Kostadinović protiva Dalea, prednost Spartaku doneo je Grbić protiv Čolakovića, Kostadinović još jednom pobećuje za 3:1, a završni udarac zadaje Halas za konačnih 4:1.

Ekipu je predvodio trener Mirko Gavrilović.

U prvoligaškom društvu  odigran je derbi meč u kojem su se sastali prva i druga ekipa, ekipa iz bačke Palanke i Spartak STOSS-a. Derbi meč je odigran u Stonoteniskom centru u Subotici, a favorizovana ekipa Bačke Palanke bila je uspešnija rezultataom 4:1.  S obzirom da su Subotičani u jesenjem delu sezone u Bačkoj Palanci tesno poraženi (4-3) očekivalo se da bi slična neizvesnost mogla da se se desi i u Subotici, ali nažalost toga nije bilo.

U redovima gostiju iz Bačke Palanke istakli su se Zoran Savić i Vlada Borčić sa po 2 pobede, dok je jedinu pobedu za domaćine ostvario Nikša Martinović.

Ekipu je predvodio trener Branko Brstina.

Nakon sedamnaest kola na tabele Prve lige vodi Bačka palanka sa 16 pobeda i jednim porazom, drugi je Spartak STOSS sa 13 pobeda i 4 poraza koliko ima i Miloprodukt iz Ade.  U narednom kolu subotička ekipa gostuje u Paraćinu i u slučaju pobede zadržaće drugo mesto u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1484
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski savez subotica

stonoteniski centar

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.