Komentara: 0
Pregleda: 1474

Stoni tenis: Spartak savladao Temerin (4:2)

27.11.2017. u 11:57h
Izvor: Subotica.com
U 4. kolu Superlige Srbije, stonoteniseri Spartaka zabeležili su još jednu značajnu pobedu savladavši vrlo dobru ekipu Temerina. Subotičani su na svom terenu pobedili sa 4:2.
Stoni tenis: Spartak savladao Temerin (4:2)

Po rečima predsednika STK "Spartak", Roberta Santa, ova pobeda i dobra igra stonotenisera Spartaka prava su potvrda da su Subotičani spremno dočekali početak prvenstva.

I na ovom meču kapiten plavih, Stefan Kostadinović, demonstrirao je svoj kvalitet i još jednom potvrdio da jedan od najboljih igrača u elitnom rangu Srbije. Standardno dobar je bio i Kristijan Halas, ali na ovom meču se posebno istakao mladi kadetski reprezentativac Bence Bognar koji je sa dve pobede osigurao trijumf Spartaka.

Spartak - Temerin 4-2

Pojedinačni mečevi: Halas - Benke 3-1, Kostadinović - Pete 1-3, Bognar - Tepić 3-1, Halas - Pete 1-3, Bognar - Benke 3-0 i  Kostadinović - Tepić 3-0.

Naredno, 5. kolo Superlige igra za dve nedelje, a Subotičani gostuju u Bačkoj Palanci.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1474
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.