Komentara: 0
Pregleda: 982

Stoni tenis: Poraz Spartaka od lidera Radničkog, uz žestok otpor "golubova"

12.02.2018. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
U 9. kolu Prve lige Srbije Spartak Stoss je dočekao lidera na tabeli, ekipu Radnički iz Novog Sada. Gosti su na kraju pobedili sa 4:2, ali do te pobede nisu uopšte lako došli.
Stoni tenis: Poraz Spartaka od lidera Radničkog, uz žestok otpor "golubova"

Gosti iz Novog Sada su i pre meča slovili za velikog favorita, ali Subotičani se nisu olako predali, pružili su žestok otpor i malo je nedostajalo i da naprave prvorazredno iznenađenje.

Sam početak meča pripao je domaćinima. Ištvan Poljak je u prvoj partiji iznenadio Vladu Borčić i savladao ga sa 3-1, u meču u kojem je publika uživala u odličnim potezima sa obe strane. U drugom meču Bojan Crepulja lako je savladao Čokića sa 3-0, u trećoj partiji Takarič je rutinski pobedio Starević.

U četvrtoj partiji sastala su se dva najbolja igrača iz oba sastava. Bio je to meč u kojem je mlađi Crepulja nadmudrio Poljaka sa 3-0, te je na semaforu bilo 2-2. Prva meč lopta propuštena je već u petoj partiji gde je Takarič izgubio od Borčića 3-1, iako je i ovde ishod mogao biti drugačiji.

Čokić i Starević u šestoj partiji su igrali poslednji susret ovog duela. Mlada nada Spartak Stossa Čokić imao je prilike i da pobedi Starevića, ali je gostujući igrač rutinski priveo meč kraju.

Radnički iz Novog Sada tako je ostao u jesenjem delu jedina neporažena ekipa u Prvoj ligi, čim se uosvojili taj deo sezone, sa tendencijom da ce na kraju biti i prvaci lige.

Spartak Stoss - Radnički NS 2-4

Pojedinačne partije: Poljak Ištvan - Borčić Vlada 3-1 (1-0), Čokić Aleksandar - Crepulja Bojan 0-3 (1-1), Takarič Robert - Starević Dušan 3-0 (2-1), Poljak Ištvan - Crepulja Bojan 0-3 (2-2), Takarič Robert - Borčić Vlada 1-3 (2-3) i Čokić Aleksandar - Starević Dusan 1-3 (2-4)

Ovim mečom završena je polusezona. Nakon 9 kola ekipa Spartak Stoss ima 5 pobeda i 4 poraza i zauzima 4. mesto, što je po rečima trenera Branka Brstine za ovaj sastav veliki uspeh, sa tendencijom da plasman zadrže i do kraja prvenstva.

Za Prvoligaše nema pauze, sledi nastavak lige za vikend kada u subotu, 17. februara Spartak Stoss dočekuje ekipu Galadske iz Kikinde i to će biti i prilika da se revanšira za poraz u Kikindi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 982
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski centar

stonoteniserski klub spartak

stonoteniski centar

stonoteniska sala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.