Komentara: 0
Pregleda: 1679

Stoni tenis, odbojka i pikado

28.04.2010. u 21:31h
Izvor: RTV Yueco
<p>U prvom meču polufinala plejofa za stonotenisere, sinoć u Zrenjaninu ekipa Banata pobedila je rezultatom 6:2 igrače Spartaka. Rezultat nije realan s obzirom da je bilo neizvesnosti u svakoj partiji. revan&scaron; meč između ova dva rivala igra se sutra u Hali sportova od 15 časova i 30 minuta.</p>
Stoni tenis, odbojka i pikado

Odbojkaši Spartaka od pre par dana su na zasluženom odmoru. Ekipa je takmičenje u okviru druge Savezne lige završila kao prvoplasirana ekipa i na taj način izborila plasman u viši rang.

U Novom Sadu odigrana je 10. Masters turnir i na taj način završeno je pojednično prvenstvo Srbije u pikadu. Poznati su šampioni i nosioci medalja 501 i kontra kriket. Prvak Srbije u kategoriji 501 je takmičar iz Sremske Mitrovice dok je takmičar iz Subotice Šandor Mesaroš osvojio je drugo mesto. U kategoriji kontra kriket prvo mesto pripalo je takmičaru iz Apatina. Interesanto je još nije poznat apsolutni prvak Srbije, dva najbolja igrača imaju po 114 bodova. Odluka o tome ko će biti apsolutni prvak Srbije znaći će posle međusobnog duela.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1679
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.