Komentara: 2
Pregleda: 1544

Stoni tenis: Kostadinović osvojio "Trofej Vojvodine"

23.10.2017. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Stoni tenis: Kostadinović osvojio "Trofej Vojvodine"

Član Stonoteniskog kluba "Spartak", Stefan Kostadinović, učestvovao je proteklog vikenda u Novom Sadu na Trofeju Stonoteniskog saveta Vojvodine (STSV) koji se boduje za rang listu seniora Srbije.

Dvadesetpetogodišnji Kostadinović, inače učenik trenera Mirka Gavrilovića, osvojio je prvo mesto, po prvi put u svojoj stonoteniskoj karijeri, na ovom važnom turniru. Na putu do zlatne medalje Subotičanin je u nizu pobedio tri reprezentativca Srbije - Popovića, Petkova i u finalu Katića, igrače koji su bili učesnici poslednjeg Evropskog prvenstva u Luksemburgu.

Kostadiinović je član STK "Spartak" od 2000. godine, dugi niz godina je najbolji igrač i kapiten ekipe, bio je omladinski i kadetski reprezentativac ali i kadetski prvak države. U reprezentativnoj karijeri bio je član B selekcije, a kao prvak Srbije 2016. godine dobio je priliku da u januaru 2017. godine u Londonu učestvuje na Svetskom prvenstvu u ping pongu, gde je posle prolaska kroz grupnu fazu ispao u samoj završnici turnira.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1544
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.