Komentara: 0
Pregleda: 2177

STK "Spartak II" pobedio rivale iz Nove Crnje sa maksimalnih 4:0

01.12.2013. u 10:18h
Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
U okviru 7. kola Druge lige grupa sever lider na tabeli, subotička ekipa Stk "Spartak II" dočekala na svom terenu neugodnu ekipu Stk "Roham" iz Nove Crnje i pobedila ih sa maksimalnih 4-0.
STK "Spartak II" pobedio rivale iz Nove Crnje sa maksimalnih 4:0

Sam rezultat je ubedljiv na prvi pogled, ali uopšte nije bilo lako. U uvodnoj partiji sastala su se dva najbolja igrača Poša i iskusni Cvetković. U tom meču vođena je velika borba i na kraju je Poša sa 3-2 savladao prvi reket gostiju, a zatim je mladi Radosavljević pobedio Đengea.

U trećoj partiji Trbović je rutinski savladao Šotija i na semaforu je tada bilo 3-0 za domaće pa je trener Stk "Spartaka II" u dublu ukazao šansu mladom Radosavljeviću koji je zajedno sa Pošom pobedio sa 3-1 znatno iskusnije rivale Cvetkovića i Šotija.

Konačan rezultat je bio 4-0 za Subotičane, po mečevima: Poša Karolj - Cvetković Branko 3-2 / 1-0,  Radosavljević Aleksandar - Đenge Ervin 3-1 / 2-0, Trbović Milan - Šoti Mihalj 3-1 / 3-0 i Poša,Radosavljević - Cvetković, Šoti 3-1 / 4-0.

Trener Stk "Spartak II" je bio Branko Brstina.

Nakon 7 odigranih kola u Drugoj ligi grupa "Sever", tabela izgleda ovako:

  1. Stk ”Spartak II “, Subotica - 14 bodova (7/0)
  2. Stk ”Edjšeg “, Novi Sad - 12 bodova (6/1 )
  3. Stk ”Zmajevo”, Zmajevo - 10 bodova (5/2)
  4. Stk ”Bačka Topola “, Bačka Topola - 8 bodova (4/3)

U narednom 8 kolu koje se igra u subotu  7. decembra, Stk "Spartak II" gostuje u Novom Sadu ekipi Stk ”Edjšeg “ i u kojem se očekuje znatno neizvesnija borba i teški mečevi.

Izvor: Stonoteniski klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2177
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniserski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.