Komentara: 9
Pregleda: 16633

Starac u pritvoru zbog nedozvoljenih polnih radnji

30.05.2017. u 16:09h
Izvor: Subotica.com
Subotička policija privela je u nedelju popodne J.B. (82) zbog sumnje da je učinio nedozvoljene polne radnje prema desetogodišnjoj devojčici. Posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, rešenjem Osnovnog suda u Subotici starcu je određen pritvor od 30 dana.
Starac u pritvoru zbog nedozvoljenih polnih radnji

Prema nezvaničnim informacijama, nudeći joj voće, stariji sugrađanin je namamio devojčicu iz komšiluka u svoju kuću i počeo da je dodiruje po telu. Na svu sreću, dete je uspelo da se otrgne od njega i pobegne svojoj kući. Odmah je sve ispričala je roditeljima, koji su istog momenta obavestili policiju.

U Policijskoj upravi Subotica su nam potvrdili da je slučaj prijavljen 28. maja i da su oni odmah reagovali.

Osumnjičeni je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu i kako saznajemo branio se ćutanjem. Njemu se na teret stavljaju  nedozvoljene polne radnje iz člana 182., stav 2 Krivičnog zakonika. Sudija Osnovnog suda odredio mu je pritvor od 30 dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 16633
Povezane teme

pedofil u subotici

pedofilija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.