Komentara: 10
Pregleda: 4538
Foto

Stanovnici Nose na Segedinskom putu dobili gradski vodovod

08.12.2017. u 14:03h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Grada obišli su danas radove na izgradnji vodovodne mreže u dužini od 1,5 km u delu Hajdukova, zvanog Nosa.
Stanovnici Nose na Segedinskom putu dobili gradski vodovod

Radovi na izgradnji vodovodne mreže započeti su sredinom novembra, a izvođenje je povereno firmi „Graditelj“ iz Novog Sada. Iako je za radove planirano tri meseca, ovim tempom biće završeni već krajem sledeće nedelje. Za izgradnju dela vodovodne mreže Grad je obezbedio sredstva u iznosu od 6 miliona, dok je preostalih 8 miliona obezbeđeno  preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Pomoćnica gradonačelnika, Zagorka Panić, istakla je da je ovo tek početak, jer Subotici nedostaje 160 kilometara vodovodne mreže. 

Stanovnici Nose na Segedinskom putu dobili gradski vodovod

- Ovo je početak izgradnje vodovodne mreže i poboljšanja kvaliteta života ljudi u Subotici. Samim tim, moramo konkurisati na što više konkursa i fondova na svim nivoima vlasti. Apelujem i insistiram da Grad obezbedi dobru projektno-tehničku dokumentaciju, da bismo  mogli da obezbedimo izgradnju ostalih 160 kilometara vodovodne mreže koja nedostaje - rekla je pomoćnica gradonačelnika, Zagorka Panić.

Nakon završetka radova, biće izvršeno ispitivanje pritiska i ispiranje novoizgrađene vodovodne mreže, čime će se stvoriti uslovi za priključenje domaćinstava sa  Segedinskog puta na vodovod.

Izvor: Subotica.com
Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi Radovi na izgradnji vodovodne mreže i obnavljanju zgrade MZ Bački Vinogradi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 4538
Povezane teme

zagorka panić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.