• Pregleda: 3375

Stanovnici MZ "Ker" sutra bez vode

Stanovnici MZ "Ker" sutra bez vode

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava korisnike usluga da će u sredu, 30. aprila, u okvirnom periodu od 8 do 10 časova, zbog radova na zameni vodomera za kućne savete u Sergeja Jesenjina 1 i 3, doći do prekida u vodosnabdevanju u sledećim ulicama u MZ "Ker": Vinodolska, Šajkaška, Leskovačka, Lepenička, Šime Tikvickog, Andrije Kujundžića, Igmanska, Užička, Prve petoletke, Velenjska, Moslovačka, Lazara Bačića, Pere Tumbas Haje, Savska, deo Otmara Majera od Velenjske do Vinodolske i deo Sergeja Jesenjina od Moravske do Velenjske, kao i Europetrol benzinska stanica.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"

povezane teme

4
Davor Odgovori
Svak čast što obaveštavate građane unapred.
pajo Odgovori
Bas ste me obradovali! Gde cete tacno biti da vas pocastimo!
Sasa Odgovori
Bravo eto mi se nerviramo da nema vode a vi se nervirajte sto vam kasne plate i nema vam novaca za prvi maj pa sad rostiljajte i uzivajte kao mi kod privatnika gde ni pisnut nesmemo jer idemo na biro rada!
Pametnjaković Odgovori
Bog te mazo, zbog zamene vodomera u dva kućna saveta, skoro čitav kvart ostaje bez vode minimum dva sata.
Hoćete li možda ovaj put smanjiti naknadu za pogonsku spremnost, koju naplaćujete zbog toga što kao neprestano imamo pritisak vode u cevima?
Ili je to neka izmišljena stavka, da se još nešto naplati?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.