Komentara: 7
Pregleda: 3946

Stanovnici Lovačke bez vode na plus 35

26.07.2013. u 18:41h
Izvor: SuMedija
Trideset i šest stanovnika dela Lovačke ulice na Paliću, među kojima ima i šestoro male dece, ostali su bez vode na tropskim vrućinama, jer je pumpa na obližnjem bunaru, u vlasništvu „Podrum Palića“, na koji je 13 domaćinstava povezano, prestala da radi nakon što je ovoj firmi, zbog nagomilanih dugovanja, isključena struja.
Stanovnici Lovačke bez vode na plus 35

Stanovnici ovog dela Palića već tri nedelje nemaju vodu, jer je pomenuta pumpa još tada prestala da radi. Ljubica Vojnović ističe da su do sada nekako izdržavali, jer su verovali da će neko iz gradske vlasti ili mesne zajednice rešiti problem.

- Već ovih dana su nesnosne vrućine, a još veće najavljuju za početak naredne sedmice. Pa, ja ne znam kako ćemo ovo preživeti. Tu je dosta starih i bolesnih, a ima i šestoro male dece. Mi smo ove stanove dobili na korišćenje od „Podruma Palić“, koji je sada u stečaju, a kasnije smo ih svi otkupili. Tada nam je čvrsto obećano da ćemo moći da koristimo bunar, s tim da mi sami plaćamo njegovo održavanje, što smo redovno radili

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3946

Povezane zviždaljke

Povezane teme

palić

visoka temperatura

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.