Komentara: 0
Pregleda: 1795

"Stabilna porodica, zdrava deca, srećni ljudi"

07.12.2011. u 15:55h
Izvor: RTV Yueco
"Stabilna porodica, zdrava deca, srećni ljudi"

U prostorijama mesne zajednice “Peščara” sinoć je održana tribina pod nazivom "Stabilna porodica, zdrava deca, srećni ljudi". Organizator tribine je mesni odbor Demokratske stranke Srbije. Nakon tribine deci su podeljeni mali paketići povodom Mikulaša.

Porodica je u današnje vreme suočena sa brojnim teškoćama i problemima kako bi se održala i ispunila pretpostavljene funkcije i očekivanu ulogu. Promene koje se odvijaju velikom brzinom u svim segmentima savremenog društva ostavljaju značajne posledice na stanje, razvoj, ulogu i mesto porodice u društvu. Danas je porodica drugačija nego nekada ima više razvoda, poremećeni su odnosi među supružnicima i to deca osećaju.

Prva generacija porodičnih edukatora je bila u Subotici. Svrha porodične edukacije je da se pomogne roditeljima u podizanju dece.

U punoj sali mesne zajednice roditelji i deca su imali priliku da nešto više saznaju o samom pojmu porodice i kako da se zajedno izbore sa problemima. U Demokratskoj stranci Srbije kažu da je ovo bila samo jedna u nisu od tribina koje će se održavati u Peščari. Naredna tribina će biti o zdravlju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1795
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.