Komentara: 1
Pregleda: 2072

Šta će biti s banjom Palić?

17.12.2010. u 12:42h
Izvor: RTV Yueco
<p>Slovenačka firma "Terme Olimia" trebalo bi da uloži preko 20 miliona evra u izgradnju banje Palić. Prema najavama ministra za ekonomiju i regionalni razvoj i životne sredine i prostornog planiranja slovenačka firma bi sagradila na Paliću banju kakve nema u Srbiji.</p>
Šta će biti s banjom Palić?

Do sada je dva puta najavljivano potpisivanje ugovora sa "Terme olimiom", ali u poslednji čas je potpisivanje odloženo. U Javnom preduzeću "Park Palić" kažu da će naredne nedelje imati konkretnije podatke o tome kako se realizuje projekat.

Pojedini Subotičani veruju da će banja Palić biti izgrađena i da će se na taj način poboljšati turizam. Sa druge strane, ne veruju da će projekat brzo biti realizovan, jer kod nas uvek treba po nekoliko godina da se realizuje.

Za strateškog partnera izgradnje banje Palić izabrana je slovenačka firma "Terme Olimija". Na više od 30 hektara gde se nalazi Meteorološke stanice do sredine 2012.godine trebalo bi da bude izgrađen objekat sa četiri zvezdice sa 150 soba, 300 ležajeva, wellneš, aqua i spa sadržajima i nekoliko manjih bazena, od kojih će neki biti termalni. Voda u banji je lekovita i trebalo bi da leči reumatična i nervna oboljenja.

Potpisivanje ugovora sa slovenačkom firmom prvobitno je bilo najavljeno za 16.oktobar kada je odloženo kako rečeno zbog tehničkih razloga.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2072
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.