Komentara: 15
Pregleda: 3546

SRS: Naprednjaci u Subotici da glasaju za Pastora

10.04.2012. u 20:21h
Izvor: SuMedija
SRS: Naprednjaci u Subotici da glasaju za Pastora

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Subotici pozvao je sve naprednjake da na predstojećim izborima glasaju za Savez vojvođanskih Mađara i Ištvana Pastora.

Kako se navodi u saopštenju stranke, "Tomislav Nikolić se još jesenas zakleo Viktoru Orbanu lično, da će sledeći gradonačelnik Subotice biti Ištvan Pastor ili neko od njegovih najbližih saradnika".

- Subotičani moraju da znaju da će svaki budući odbornik naprednjaka u skupštini grada Subotice, po nalogu Tomislava Nikolića i Gojka Radića morati da glasa da gradonačelnik Subotice ponovo bude iz redova SVM-a. Sve je to u cilju sticanja teritorijalne autonomije devet opština na severu Srbije a potom i otcepljenja po kosovskom scenariju. Tomislav Nikolić, Aleksandar Vučić i Gojko Radić pošli su putem bešćašća i izdaje Srbije. I kako su već izdali Srbiju nije im teško da rasprodaju njene delove zarad ličnih interesa. I sa tom rasprodajom već su počeli zaklevši se lično Viktoru Orbanu, mađarskom premijeru, da će mu predati Suboticu i sever Srbije. Srbiju su već svakako izdali, ali im možda materijalna naknada bude još izdašnija - piše, između ostalog, u saopštenju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Subotici.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 3546
Povezane teme

ištvan pastor

savez vojvođanskih mađara

srpska radikalna stranka

srs

tomislav nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.