Komentara: 0
Pregleda: 5062

Srpski rvači koristili doping

18.12.2008. u 16:37h
<p>Trojica srpskih rvača grčko-rimskim stilom, učesnici plej-ofa nacionalne Prve lige 16. novembra u Beogradu, koristili su nedozvoljena stimulativna sredstva, saop&scaron;tila je danas Antidoping agencija Republike Srbije.</p>
Srpski rvači koristili doping

Utvrđeno je da su Danilo Bosnić (Spartak Subotica), Miloš Kesić (Partizan) i Perica Dimitrijević (Radnički Kragujevac) bili pozitivni na doping kontroli i da je u uzorku njihovog urina ustanovljeno prisustvo zabranjenih supstanci. Bosnić je bio pozitivan na metabolite kokaina i marihuane, Kesić na marihuanu, dok kod Dimitrijevića na kontroli van takmičenja utvrđeno prisustvo klenbuterola i furosemida. Navodi se da je dopingovanim rvačima ostavljen rok od sedam dana da zahtevaju B analizu uzorka, što nisu učinili, pa se smatra da su odustali od B analize. O povredama antidoping pravila obavešteni su međunarodna i nacionalna rvačka federacija, kao i Svetska antidoping agencija (WADA). U plej ofu za titulu prvaka Srbije borila su se četiri naša kluba - Partizan, Spartak, Proleter i Radnički. Titula je pripala Subotičanima, koji su u finalu pobedili Proleter sa 5:2.

 

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 5062
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.