Komentara: 0
Pregleda: 1972

Srbija na "Dakaru" u Južnoj Africi

27.12.2008. u 20:08h
Srbija na "Dakaru" u Južnoj Africi

Subotičanin Gabor Sagmajster, šampion Srbije u motokrosu učestvovaće na Dakar reliju od 3. do 18. januara 2009. godine, reli će prvi put biti održan u Južnoj Americi.

Gabor je tri puta bio šampion Srbije i osam puta vicešampion u motokrosu. Takmičenje u Južnoj Americi za njega, kako on kaže, je velik izazov. Etapa će trajati 15 dana odnosno 9.572 kilometra.

Želimo Gaboru puno sreće, sigurni smo da će kako Suboticu tako i Srbiju prezentovati na najbolji mogući način kako to rade svi naši sportisti.

Naša zemlja može i mora da bude ponosna na sve naše sportiste. Veliki trud naših ultramaratonaca se isplatio, uspeli su da osnoju Ultramaratonski savez Srbije. Povodom godišnjeg priznanja u oblasti ultra maratona Elvira Janoši zahvalila se svima koji su joj do sada pomagali da istraje u ovoj svojoj želji kao i svojim takmičarima.

Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1972
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.