Komentara: 11
Pregleda: 7268

Sprečeno krijumčarenje 21 migranta kod Bačkih Vinograda

12.11.2014. u 13:17h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Granična policija, u saradnji sa BIA-om, sprečila je krijumčarenje 21 ilegalnog migranta preko granice sa Mađarskom, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.
Sprečeno krijumčarenje 21 migranta kod Bačkih Vinograda

Migranti su otkriveni u akciji 7. novembra, oko 04,30 časova, u reonu Bačkih Vinograda. Tom prilikom pripadnici Granične policije zaustavili su vozilo marke „Opel Zafira“ kojim je upravljao 36-godišnji N. A. iz Lazarevca koji je prevozio sedam stranih ilegalnih migranata državljana Sirije, zatim "Hjundai Trajket“ kojim je upravljao 47-godišnji R. Z. iz Lajkovca koji je prevozio sedam ilegalnih migranata državljana Sirije, kao i vozilo marke "Opel Zafira“ kojim je upravljao 33-godišnji G. R. iz Lazarevca koji je prevozio sedam stranih ilegalnih migranata državljana Srbije.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv šestoro osumnjičenih iz Eritreje, Sudana, i Srbije, podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Od strane sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Subotici protiv osumnjičenih B. B. (1990), državljanina Eritreje, A. J.(1986), državljanina Sudana, doneto je rešenje o određivanju pritvora u trajanju od trideset dana.

Osumnjičenima N. A. (1978), iz Lazarevca, S. N. (1977), iz Subotice, R. Z. (1967), iz Lajkovca i G. R. iz Lazarevca, izrečena je mera zabrane napuštanja boravišta uz obavezu javljanja na svakih sedam dana u nadležnu policijsku upravu i oduzimanje putne isprave.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 7268
Povezane teme

krijumčarenje ljudi

imigranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.