• Pregleda: 6146

Sprečen pokušaj krijumčarenja veće količine kafe

Carinici sujuče na graničnom prelazu Horgoš sprečili krijumčarenje 8.600 kapsula kafe „Nespresso“, saopšteno je iz Uprave carina.
Sprečen pokušaj krijumčarenja veće količine kafe

Kafu su pokušali da prokrijumčare dvojica nemačkih državljana, koji su se na putu iz Nemačke ka Bugarskoj, u traci obeleženoj zelenim semaforom, što bi trebalo da znači da nemaju ništa da prijave za kontrolu, pojavili u popodnevnim satima.

Automobilom „Audi Q7“ bugarskih registarskih oznaka upravljao je nemački državljanin bugarskog porekla, po zanimanju prodavac kamina. On je prilikom susreta sa carinicima rekao, da on i njegov saputnik nemaju ništa sem ličnih stvari, mada je zadnje sedište bilo puno kartonskih kutija. Pošto je bilo očigledno da putnik ne govori istinu, automobil je detaljno pregledan i iz njega je izvađeno 8.600 kapsula „Nespresso“ kafe, za koju putnik nije imao nikakvu dokumentaciju, a očigledno ni nameru da je prijavi.

Neprijavljena roba je privremeno zadržana, do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
exsex Odgovori
Kako to da Kelebija nikad nikog ne hvata? tamo mozese?
panonski čamac Odgovori
Kada budete uhapsili nekoga sa testeninom, izbrojte broj štapića špageta koje ste zaplenili.
Coyote Nervosius Odgovori
Kao i 4996 tableta cijalisa svojevremeno .... gde nestade one 4 tablete za ceo i lep broj ??? :D :P
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.