Komentara: 14
Pregleda: 5655

Sprečen pokušaj krijumčarenja krema za lice vrednosti 10.000 evra

23.01.2024. u 08:12h
Izvor: Subotica.com
Sprečen pokušaj krijumčarenja krema za lice vrednosti 10.000 evra

Još jedan u nizu nesvakidašnjih pokušaja krijumčarenja otkriven je 20. januara na graničnom prelazu Kelebija, kada su carinici u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja skoro 10.000 evra vrednih krema za lice  u rerni jednog korišćenog šporeta.

 - Prekršaj je otkriven kada je na red za ulaznu kontrolu pristigao kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka našoj zemlji putovalo troje putnika. Oni su službenicima na granici rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, dok je vozač prijavio i jedan polovan električni šporet. Međutim, ubrzo su ispod srednjeg sedišta otkrivene neprijavljene kartonske kutije pune krema za lice poznate nemačke kozmetičke kuće - navode nadležni.

Carinici su nastavili kontrolu i tada deo krema zatekli u rerni prijavljenog upotrebljavanog šporeta, kao i u torbama sa ličnim stvarima putnika. Vrednost preko 250 otkrivenih krema za lice robne marke "Marbert" procenjena je na gotovo 10.000 evra i one su zajedno sa vozačem i vozilom predate policiji u dalju nadležnost.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 1 nedelju
Komentara: 14
Pregleda: 5655
Povezane teme

carina Subotica

krijumčarenje robe

granični prelaz kelebija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.