Komentara: 0
Pregleda: 2154

Sportska dešavanja za vikend

08.10.2011. u 14:20h
Izvor: Radio Subotica
Sportska dešavanja za vikend
Zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ovog vikenda se ne igraju utakmice fudbalskih liga, osim Gradske lige, u kojoj je u nedelju na rasporedu sedmo kolo. Derbi se igra u Žedniku, gde će domaća ekipa ugostiti Elektrovojvodinu od 14 sati i 30 minuta. U ostalim susretima, u istom terminu, sastaju se: Bratstvo–Đurđin, Udarnik–Lokomotiva, Dušan Silni–Poljoprivrednik, Solid–Hajduk i Mala Bosna–Zrinjski.

U okviru prvog kola Superlige odbojkašice Spartaka večeras dočekuju ekipu Vizure iz Beograda. Utakmica se igra u Hali sportova, od 19 časova. Odbojkaši Spartaka započinju takmičenje u Prvoj ligi Srbije gostovanjem u Velikom Gradištu, gde će se u subotu sastati sa ekipom VGSK. Pripremajući se za novu sezonu, Subotičani su u proteklih nedelju dana odigrali dva kontrolna meča u kojima su pobedili Dunav volej iz Novog Sada i Klek Srbijašume, čime su potvrdili dobru formu pred početak prvenstva.

U drugom kolu Prve lige košarkašice Spartaka sutra, od 19 i 30, u Hali sportova dočekuju Šabac. Košarkaši Spartaka započinju takmičenje u Prvoj ligi Srbije sutrašnjim gostovanjem u Nišu, protiv ekipe Konstantina.

Rukometaši Spartak Vojputa su u trećem kolu Prve lige u nedelju domaćini ekipi Vrbasa. Meč se igra u Hali sportova, od 19 časova.

U drugom kolu državnog prvenstva za rvače, Spartak će u nedelju u Hali sportova, od 10 sati, ugostiti Radnički iz Sombora.
Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2154
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.