Komentara: 0
Pregleda: 1910

Sportska dešavanja za vikend

22.01.2010. u 09:08h
Izvor: RTV Yueco
Sportska dešavanja za vikend

Za dane vikenda igraju se mečevi trinaestog kola Super lige za odbojkašice. Subotička ekipa gostuje u Užicu ekipi Jedinstva.

Košarkaši Spartaka počeli su drugi deo takmičenja Prve Srpske lige gostovanjem u Novom Sadu. Igrači Spartaka kao i trener Blagoje Ivić svesni su da će prolećni deo prvenstva biti teži jer sve ekipe će želeti da daju maksimum kako bi namučili trenutno prvoklasiranu ekipu na tabeli, sa obzirom da subotički tim želi da se naredne sezone takmiči u rangu više.

Košarkašice Spartaka u nastavku Prve lige ovog vikenda gostuju ekipi Loznice u meču 14. kola. Trenutno igračice Spartaka su na desetom mestu sa osvojenim 15 dok je ekipa Loznice na dvanaestom mestu sa 14 osvojenih bodova. biće ovo derbi začeda jer i jednoj i drugoj ekipi bodovi su neophodni. Sa obzirom da je drugi deo prvenstva tek počeo ima još dosta utakmica de se igra a samim tim i igračice Spartaka moraju da poprave pre svega svoju igru ako žele da se naredne sezone takmiče u Prvoj Saveznoj ligi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1910
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.