Komentara: 0
Pregleda: 1368

Sportska dešavanja za vikend

24.03.2023. u 15:31h
Izvor: Subotica.com
Pred ljubiteljima sporta u Subotici je zanimljiv vikend sa takmičenjima iz košarke, fudbala, odbojke, vaterpola i rukometa. Večeras od 18 časova mlada fudbalska reprezentacija (U19) igra u Bačkoj Topoli protiv Italije, a od 19 časova odbojkaši Spartaka dočekuju imenjaka iz Ljiga.
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

„Golubice“ u nedelju od 15 časova na Gradskom stadionu dočekuju Slogu IZ Zemuna, dok Spartak DOO gostuje u Novom Sadu gde se sastaje sa Vojvodinom u okviru 14. kola Superlige.

U muškoj Superligi u toku je takmičarska pauza zbog obaveza reprezentacija.

Dok isčekujemo vesti iz Spartaka i ko će biti novi šef struke subotičkog superligaša i čekamo nastavak prvenstva i da li će „golubovi“ uspeti izboriti opstanak u eliti, ljubitelji fudbala mogu da isprate meč mlade reprezentacije Srbije koja danas igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Italije u Bačkoj Topoli. Utakmica počinje u 18 časova, a ulaz na istočnu tribinu stadiona "TSC arena" je besplatan.

KOŠARKA

Seniori Spartaka posle velike pobede nad Zlatiborom pred prepunim tribinama u Subotici nastavlja pohod ka prvom mestu u KLS i Regionalnoj ligi. Naredna prepreka je Sloboda u Užicu, ataj duel zakazan je za subotu od 18 časova.

Juniori Spartaka u okviru 20. kola, u nedelju od 15 časova u Hali sportova dočekuju "Radnički 1950" iz Kragujevca.

ODBOJKA

Večeras od 19 časova subotički Spartak dočekuje Spartak iz Ljiga, u meču 22. kola Superlige. U poslednjem kolu pred plejog seniorke Spartaka u subotu (18:30) gostuju Inđiji.

VATERPOLO

U četvrtom kolu doigravanja za plasman od prvog do šestog mesta u Prvoj B ligi Spartak dočekuje Dorćol. Meč je na programu u subotu od 18 časova.

Vaterpolistkinje Spartaka u drugom kolu doigravanja od prvog do četvrtog  mesta Prve lige gostuju u Beogradu gde se u nedelju sastaju sa Partizanom.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka upisali su u prošlom kolu pobedu protiv Apatina, a sada ih čeka okršaj sa Inđijom na domaćem parketu. Utakmica 16. kola Super B lige se igra u Hali sportova nedelju od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1368

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.