Komentara: 0
Pregleda: 1349

Fudbal: Reprezentacija Srbije U21 večeras od 18h igra sa Italijom u Bačkoj Topoli

24.03.2023. u 14:18h
Izvor: Subotica.com
Dok isčekujemo vesti iz Spartaka i ko će biti novi šef struke subotičkog superligaša i čekamo nastavak prvenstva i da li će „golubovi“ uspeti izboriti opstanak u eliti, ljubitelji fudbala mogu da isprate meč mlade reprezentacije Srbije koja danas igra prijateljsku utakmicu sa selekcijom Italije u Bačkoj Topoli. Utakmica počinje u 18 časova, a ulaz na istočnu tribinu stadiona "TSC arena" je besplatan.
Fudbal: Reprezentacija Srbije U21 večeras od 18h igra sa Italijom u Bačkoj Topoli

Mladu reprezentaciju Srbije čiji su članovi i dvojica igrača Spartaka,  Aleksa Đurasović i Srđan Hrstić očekuje jesenji start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, te u sklopu priprema za predstojeće nadmetanje , učenici selektora Gorana Stevanovića imaju dve provere od koji je prva danas protiov Italije na stadionu u Bačkoj Topoli.  Meč sa Italijanima mladi reprezentativci Srbije dočekuju spremni i motivisani.

- Igramo protiv ekipe čiji su igrači dve godine stariji od nas, ali bez obzira na to verujemo u sebe i uvek idemo na pobedu. Proteklih dana smo dobro radili, sprmali se. Atmosfera u ekipi je sjajna, jedva čekamo da izađemo na teren – kaže Stefan Mitrović, mladi reprezentativac Srbije.

Mitar Ergelaš, jedan iz plejade talentovanih mladih reprezentativaca Srbije očekuje dobar rezultat i nada se velikoj podršci navijača u Bačkoj Topoli.

- Sve ide po planu, rad i treninzi i ukoiko budemo slušali zamisli selektora i to preneli uveren sam da ćemo doći do dobrog rezultata. Ne izlazimo sa belom zastavicom, naš mentalitet je takav, a poznavajući ovu ekipu siguran sam da ćemo pružiti dobru i borbenu igru pred našim navijačima koje očekujem u velikom broju. Teren je fenomenalan, a ukoliko budu tribine popunjene ambijent će biti sjajan što je dodatni motiv za svakog igrača da uz podršku navijača igra još bolje –  ističe Ergelaš.

Fudbal: Reprezentacija Srbije U21 večeras od 18h igra sa Italijom u Bačkoj Topoli

Selektor Goran Stevanović ističe značaj današnje utakmice, ali i one koja Srbiju očekuje za četiri dana. Od tima očekuje dobru igru, a sa tribina veliku podršku.

- Utakmica sa Italijom je jedna od onih koja će nam dati pravu sliku o našem timu. Momci su maksimalno posvećeni, dobro su trenirali i sa mnogo optimizma dočekujemo duel sa Italijom.  Utakmica se ugra u fudbalskoj sredini i prava poslastica će biti za naše igrače da odigraju ovaj meč u Bačkoj Topoli. Očekujemo dobru atmosferu, podršku koja nam mnogo znači da vratimo kult mlade reprezentacije. Imamo u timo mnogo talenata i želim da u pravom svetlu i takvom ambijentu pokažemo pravo lice – jasan je Stevanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1349

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.