Komentara: 0
Pregleda: 3511

Sportska dešavanja za vikend

07.02.2014. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Jedan deo sportskih kolektiva sa sedištem u Subotici posle kraće zimske pauze i priprema polako se uključuje u nastavak sezone u svojim sportskim granama, a ovaj vikend, uključujući i petak, na sportskoj sceni biće odbojkaši, odbojkašice, košarkaši, košarkašice i rukometaši.
Sportska dešavanja za vikend

Odbojkaši Spartaka gostuju Crvenoj zvezdi (petak, 18 časova)

Nakon odličnog starta u novoj sezoni odbojkaši Spartaka su posle 3 vezane pobede u prošlom kolu doživeli poraz od Ribnice i u okviru 15. kola na gostovanju u Beogradu pokušaće protiv odlične ekipe Crvene zvezde, lidera Superlige, da iznenade i vrate se na put pobeda i nastave odvajanje iz "opasne zone" jer kvalitet neosporivo poseduju, a rezultati to polako prate. MOK "Spartak" se trenutno nalazi na 6. mestu sa 5 pobeda i 9 poraza.

Odbojkašice Spartaka dočekuju ekipu Jedinstva (petak, 19 časova)

Posle pomalo neočekivanog poraza u prethodnom (15.) kolu od ekipe TENT-a, odbojkašice Spartaka pokušaće večeras pred domaćom publikom da pobede neugodnu ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. U poslednjem odmeravanju snaga Pazovčanke su krajem novembra prošle godine bile bolje i pobedile sa 3:1, ali odbojkašice Spartaka samouvereno ulaze u ovaj duel, veruju u pobedu nad tradicionalno neugodnim protivnikom. ŽOK "Spartak" trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji sa 10 pobeda i 5 poraza. Utakmica se igra u maloj sali Hale sportova u Subotici sa početkom u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Košarkašice Spartaka gostuju u Nišu ekipi Student Radničkog (subota, 16:30)

U meču 18. kola Prve lige za žene, košarkašice Spartaka ovog vikenda gostuju u Nišu prvom komšiji u donjem delu tabele. Početkom novembra prošle godine ŽKK "Spartak" je na domaćem terenu bio bolji od subotnjeg protivnika. Košarkašice Spartaka su pobedile u prošlom kolu, ali ove sezone uopšte ne blistaju i imaju prilično loš odnos pobeda i poraza (6:11) i trenutno se nalaze u "opasnoj zoni", na 11. mestu sa 23 osvojena boda. Pobeda nad direktnim rivalom da izlazak iz opasne zone mnogo bi značila Subotičankama. Meč se igra u Nišu u subotu od 16:30h.

Košarkaši Spartaka dočekuju ekipu "Beovuk 72" (subota, 19:30)

Košarkaši Spartaka trenutno su druga ekipa u Drugoj ligi Srbije i imaju odnos od 10 pobeda i 4 poraza. Ove subote u okviru 15. kola MKK "Spartak" dočekuje beogradsku ekipu "Beovuk 72" koja boravi u donjem delu tabele, ali svoj kvalitet su pokazali u prethodnom kolu pošto su iznenadili i pobedili Vojvodinu, ekipu iz gornjeg dela i to prilično ubedljivo. Sa druge strane MKK "Spartak" vezao je četiri pobede i nada se nastavku serije protiv ekipe koju su već jednom savladali, još na početku sezone. Utakmica se igra u subotu u subotičkoj Hali sportova sa početkom od 19:30, a ulaz je besplatan.

Rukometaši Spartaka gostuju Crvenoj zvezdi (nedelja, 19 časova)

Prvu takmičarsku utakmicu u nastavku sezone rukometaši Spartak Vojputa odigraće u Beogradu protiv trećeplasirane Crvene zvezde. U utakmicu 15. kola Super lige Srbije rukometaši Spartaka ulaze posle odličnih priprema i nedavno osvojenog memorijalnog turnira "Dragan Ranković" u Beogradu. RK "Spartak" se trnutno nalazi na 6. mestu Superlige sa 16 bodova, uz 7 pobeda, 5 poraza i dve nerešene utakmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3511
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

žok spartak

rukometni klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

sportski pregled

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.