Komentara: 0
Pregleda: 2931

Sportska dešavanja za vikend (7.12.)

07.12.2013. u 10:03h
Izvor: Subotica.com
U sportskom vikendu pred nama igraće se mečevi u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu i rvanju. Košarkašice Spartaka svoj meč igraju tek u sredu, 11. decembra kada dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu (19 časova).
Sportska dešavanja za vikend (7.12.)

Fudbaleri Spartaka dočekuju ekipu Rada sa Banjice (subota, 13 časova)

Posle velikog uspeha u Kupu Srbije, fudbaleri Spartaka okreću se prvenstvenim obavezama i duelu sa Radom, tradicionalno neugodnim protivnikom. Meč se igra danas od 13 časova na Gradskom stadionu, a cene ulaznica su 300 za zapadnu i 250 za istočnu tribinu.

Odbojkašice Spartaka gostuju u Kragujevcu ekipi Smeč 5 (subota, 20 časova)

Odbojkašice Spartaka u okviru 9. kola Super lige večeras od 20 časova igraju u Kragujevcu protiv ekipe Smeč 5. Iako su kragujevčanke u donjem delu tabele, igračice Spartaka moraju maksimalno da uđu u meč kako bi osvojili nove prvenstvene bodove.

Rukometaši Spartak Vojputa gostuju Radničkom iz Kragujevca (nedelja, 17 časova)

Još jedna ekipa koja će gostovati u kragujevcu je Rukometni klub "Spartak Vojput", koji će u meču 13. kola Super lige gostovati ekipi Radničkog. Posle dve uzastopne pobede u subotičkom timu vlada optimizam pred gostovanje ekipi koja je u prošlom kolu na gostovanju u Šapcu doživela ubedljiv poraz. Biće ovo težak meč za ekipu Branislava Zeljkovića  ali očekuje se povoljan rezultat. Meč se igra u nedelju od 17 časova.

Košarkaši Spartaka gostuju u Jagodini (nedelja, 19 časova)

MKK "Spartak" ima bilans od 6 pobeda i 3 poraza i trenutno se nalazi na 4. mestu Druge lige Srbije, samo bod manje od 3 ekipe koje imaju po 16 bodova. Subotičani se u nedelju od 19 časova u Jagodini sastaju sa istoimenom ekipom, trenutnim liderom lige.

Rvači Spartaka u Zrenjaninu igraju završne mečeve plej-ofa (subota, 17 časova)

Rvači Spartaka se danas takmiče u Zrenjaninu učestvuju na završnom turniru plej–ofa za prvaka države. U polufinalu se sastaju sa ekipom Novog Sada. Drugi polufinalni par čine domaći Proleter i Radnički iz Sombora. RK "Spartak" svoj meči igra danas od 17 časova, sat vremena kasnije biće održan meč za treće mesto, a od 19 časova odlučuje se ko će biti pobednik plej ofa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2931
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

odbojka

sport

košarkaški klub spartak

košarka

sportski pregled

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.