Komentara: 0
Pregleda: 2746

Sportska dešavanja za vikend (25.10.)

25.10.2013. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
U predstojećem sportskom vikendu većina subotičkih klubova gostuje, a od utakmica koje se igraju na domaćem terenu izdvajamo večerašnji meč odbojkašica (19h), stonotenisera (subota, 18 časova) i fudbalski meč na Paliću između istoimene ekipe i Bačke iz Bačke Palanke (nedelja, 14 časova).
Sportska dešavanja za vikend (25.10.)

Odbojkašice Spartaka dočekuju ekipu Železničara

U utakmici 3. kola Superlige za žene  ekipa Spartaka dočekuje Železničar večeras (petak) od 19 časova u subotičkoj Hali sportova. Ulaz je besplatan.

Odbojkaši Spartaka gostuju ekipi Radničkog

Odbojkaši Spartaka u drugom kolu Super lige u nedelju, 27. oktobra, gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog. U prvom kolu subotički odbojkaši savladali su ekipu Spartaka iz Ljuga i tako na najbolji mogući nači otvorili prvenstvo.

Košarkašice Spartaka gostuju u Kragujevcu

Košarkašice Spartaka u četvrtom kolu Prve lige za dame gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog.Utakmica je na programu od 17 časova.

Stonoteniseri Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu

Stonoteniseri Spartaka sutra u stonoteniskom centru u Hali sportova dočekuju sastav Crvene zvezde. Subotički stonoteniseri odlično su otvorili sezonu sa tri vezane pobede. Meč je na programu od 18 časova. Ulaz je besplatan.

Fudbaleri Spartaka gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog

Fudbalski klub "Spartak" odigraće u subotu, 26. oktobra utakmice 10. kola Jelen super lige sa "Radničkim 1923" na stadionu Čika Dača u Kragujevcu. Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba "Spartak" Dragan Kanatlarovski istakao je da je Spartak bio pobednik poslednje dve utakmice i da su igrači u proteklom periodu naporno radili i spremni su za novu pobedu. Kup utakmice biće odigrane u sredu, 30. oktobra, a voljom žreba u goste subotičanima dolazi kruševački "Napredak". Početak je u 14 časova.  Tekstualni prenos meča možete da pratite na našem sajtu u vreme početka meča.

Rukometaši Spartak Vojputa gostuju u Šapcu ekipi Metaloplastike

Rukometaši Spartak Vojputa u sedmom kolu Super lige sutra od 18 časova i 30 minuta gostuju u Šapcu ekipi Metaloplastike.U dosadašnjem toku prvenstva subotički rukometaši ostvarili su skor od tri pobede, dva nerešena rezultata i jedan poraz i trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli Super lige.

Fudbaleri Palića domaćin su FK "Bačka" iz Bačke Palanke

U okviru 11. kola Srpske lige, grupa Vojvodina fudbaleri Palića u nedelju od 14 časova na stadio SC "janko Pejanović" na Paliću dočekuju ekipu Bačke iz Bačke Palanke. Ulaz je besplan.

Bačka gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Radničkog

Fudbaleri Bačke 1901 takođe će odigrati svoj meč 11. kola Srpske lige, grupa Vojvodina ali na gostujućem terenu u Sremskoj Mitrovici, a protivnik  je ekipa Radničkog.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2746
Povezane teme

fudbal

odbojka

košarka

sportski pregled

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.