Komentara: 4
Pregleda: 4345

Sportska dešavanja za vikend (1.11.)

01.11.2013. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Ispred nas je zanimljiv sportski vikend u kojem pola subotičkih ekipa gostuje, a pola je domaćin svojim protivnicima. Sportski vikend u Subotici započinju rvači u subotu, nastavljaju košarkaši i košarkašice. Od nedeljnog programa izdvajamo meč Srpske lige "Vojvodina" u kojem u na stadionu kraj Somborske kapije FK "Bačka 1901" dočekuje ekipu "ČSK Pivara" dok u isto vreme u okviru Superlige na Gradskom stadionu FK "Spartak" dočekuje ekipu Čukaričkog. U večernjem delu nedeljnog programa odbojkaši dočekuju ekipu Đerdapa.
Sportska dešavanja za vikend (1.11.)

Rvači Spartaka u subotu domaćini Radničkom iz Sombora

U okviru četvrtog kola Prve lige Srbije rvači "Spartaka" pretpeli su poraz u Novom Sadu od 4:3. Naredno kolo igra se u subotu kada RK "Spartak" od 15 časova u maloj sali Hale sportova dočekuje ekipu RK "Radnički" iz Sombora. Ulaz je besplatan.

Košarkaši Spartaka u subotu dočekuju ekipu Železničara

Posle tri vezane pobede košarkaši Spartaka doživeli su poraz u poslednjem kolu na gostovanju ekipi Morave i priliku da nastave odličan start u novoj sezoni imaće već u subotu kad im u goste dolazi pretposlednje plasirana ekipa Železničara iz Inđije. KK "Spartak" se trenutno nalazi na drugom mestu Druge lige Srbije. Meč protiv Železničara igra se u Hali sportova u Subotici u subotu od 17 časova. Ulaz je besplatan.

Rukometaši Spartaka u subotu gostuju u Kaću ekipi Jugovića

Nakon značajne pobede u prošlom kolu na gostovanju protiv ekipe Metaloplastike, rukometaši Spartaka vezaće još jedno gostovanje u Super ligi, ovaj put ekipi Jugović Unimete sa kojom se sastaju u subotu od 19 časova. Ekipa Spartaka trenutno se nalazi na 4. mestu Super lige Srbije sa osvojenih 10 bodova, u četiri pobede, dva nerešena susreta i jednim porazom.

Košarkašice Spartaka na domaćem terenu u subotu protiv Student Radničkog

Posle neugodnog poraza visokom razlikom od strane Radničkog iz Kragujevca, košarkašice Spartaka pokušaće na domaćem terenu da pobede svog narednog protivnika - ekipu "Student Radnički" iz Niša koja ima isti bilans pobeda i uspeha kao i Subotičanke, ali dolaze u Suboticu posle pobede nad prvoplasiranom Starom Pazovom. Utakmica 5. kola Prve lige Srbije igra se u subotu od 19:30h u subotičkoj Hali sportova. Ulaz je besplatan.

Fudbalerke Spartaka u nedelju gostuju u Požarevcu

U okviru 10. kola Super lige za žene ekipa ŽFK "Spartak" gostuje u Požarevcu ekipi istoimenog naziva. Ovaj meč dolazi posle dve nedelje pauze usled reprezentativnih obaveza većine prvotimki subotičkog šampiona. Na samo 5 kola do kraja ŽFK "Spartak" ima čak 8 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napredak. Meč se igra od 13 časova,

Fudbaleri Bačke u nedelju dočekuju ČSK Pivaru

U okviru 12. kola Srpske lige "Vojvodina" fudbaleri Bačke 1901 na stadionu kraj Somborske kapije u nedelju od 13:30 dočekuju četvrtoplasiranu ekipu ČSK Pivare. U prošlom kolu ekipa Bačke 1901 poražena je od Radničkog iz Sremske Mitrovice minimalnim rezultatom 1:0 i trenutno se nalazi na 10. mestu sa 16 osvojenih bodova (4 pobede, 3 poraza i 2 nerešena rezultata). Meč se igra u nedelju od 13:30h, a ulaz se plaća 100 dinara.

Fudbaleri Palića gostuju Jedinstvu iz Novog Bečeja

Ove nedelje fudbaleri Palića gostuju u Novom Bečeju ekipi Jedinstva. Posle 4 nerešena rezulttata u prošlom kolu Palićani su pobedili ekipu Bačke iz Bačke Palanke sa ubedljivih 3:0 i najavili izlazak iz krize i ulazak u seriju pobeda u nastavku sezone. Utakmica se igra od 13:30 časova u Novom Bečeju.

Fudbaleri Spartaka u nedelju na Gradskom stadionu protiv Čukaričkog

Posle nekoliko vezanih utakmica bez poraza u prvenstvu i nedavnog prolaska u četvrtfinale Kupa Srbije, ekipu muškog fudbalskog kluba "Spartak" očekuju nova iskušenja u Superligaškom društvu pošto u goste dolazi odlična ekipa Čukaričkog koja se trenutno nalazi na 2. mestu lige sa 5 pobeda, 2 poraza i jednim nerešenim rezultataom, dok je Spartak na talasu dobrih rezultata vezao 4 pobede od kojih je jedna ostvarena u Kupu. Spartak se trenutno nalazi na 8. poziciji sa 14 osvojenih bodova iz 10 mečeva. Utakmica se igra u nedelju od 13:30 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Ulaznice za ovaj meč će koštati 300 din za zapad i 250 za istok.

Odbojkaši Spartaka u nedelju dočekuju ekipu Đerdapa

MOK "Spartak" u trećem kolu Wiener Städtische Superlige dočekuju u nedelju ekipu Đerdapa iz Kladova. U prethodnom kolu Spartak je poražen na gostovanju od ekipe Radničkog i ima odnos uspešnosti od jedne pobede i jednog poraza. Meč počinje u 18 časova, a ulaz u Halu sportova je besplatan.

Odbojkašice u derbiju kola u nedelju gostuju Partizanu

U četvrtom kolu Wiener Städtische Superlige odbojkašice Spartaka gostuju prvoplasiranoj ekipi Partizana. ŽOK "Spartak" ulazi u meč sa treće pozicije, sa istim brojem bodova, ali sa jednim izgubljenim setom više. Utakmica se igra u nedelju od 19 časova u SC "Vizura".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4345
Povezane teme

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

rvanje

rvački klub spartak

rukometni klub spartak

rukomet

sport

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

sportski pregled

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.