Komentara: 0
Pregleda: 1857

Sportska dešavanja

20.01.2010. u 19:20h
Izvor: RTV Yueco
Sportska dešavanja

U nastavku prve savezne lige u hokeju,hokejaši Spartaka osvojili su nove prvenstvene bodove.Spartak Crvena Zvezda 2:1. Ovo je treća pobeda hokejaša Spartaka protiv beogradskog tima.

Publika na stadionu malih sportova gledala je dinamičnu utakmicu sa mnogo klizanja ali i grešaka na obe strane pre svega zbog velike nervoze kod većeg broja igrača. Bodovima protiv Crvene Zvezde ekipa Spartaka obezbedila je drugu poziciju u regularnom delu prvenstva Srbije,što je uspeh sobzirom da se Spartak u nazad nekoliko godina nije takmičio odnosno nije postojala seniorska ekipa.

Odbojkaška utakmica između igračica Spartaka I beogradse Vizure od velike je važnosti za subotički tim.Tri kola pre kraja prvenstva pred plej of jedino je ekipa Crvene Zvezde siguran učesnik.Za preostala tri mesta konkurišu četiri ekipe. Spartak,Tent,Vizura I Dinamo koji je u naletu.Igračice Saše Nedeljkovića večerašnjim povoljnim rezultatom protiv Beogradske Vizure ostaju I dalje na drugom mestu.Večerašnja utakmica igra se u hali sportova od 19 časova. Posle ovog susreta u naredna dva kola devojke Spartaka gostuju u Užicu protiv Jedinstva a u poslednjem 14.kolu dočekuju ekipu Tent.Igračice Spartaka pozivaju publiku da dođu u što većem broju I da navijaju,jer je to veliki dobrinos pobedi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1857
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.