Komentara: 0
Pregleda: 3380

Sportska dešavanja

11.01.2010. u 19:29h
Izvor: RTV Yueco
Sportska dešavanja

Takmičari boks kluba “Spartak” osvojili su odlične rezultate na turniru u Rusiji.Ekipu “Spartaka” činili su Vanja Bačić, Florijan Sabo i trener Tomislav Antelj. Vanja je u svom velikom stilu osvojio prvo mesto, dok je Florijan Sabo osvojio drugo mesto u svojoj kategoriji.

Plivački klub “Spartak” zajedno sa plivačkim savezom Vojvodine održali su petodnevni kamp na bazenu u Dudovoj šumi.Iz plivačkog kluba “Spartak” na kampu su bili Milica Šoštarec I Bojan Rašković.Trener plivačkog kluba “Spartak” Bojan Race pozitivno ocenjuje ovakav vid priprema.Po njegovim rečima mladi takmičari kroz ovakve kampove mogu više da napreduju.

Predsednik internacionalne hokejaške federacije Rene Fasel boravio je u toku jučerašnjeg dana u Subotici.Fasel se upoznao sa trenutnim stanjem u hokej klubu “Spartak”, zatim je bio gost u Gradskoj kući gde su ga primili Saša Vučinić gradonačelnik, Jene Maglai predsednik skupštine grada I Nemanja Simović član gradskog veća zadužen za sport omladinu i turizam.Vučinić je upoznao Fasela sa bogatom sportskom tradicijom.Pored velikog broja gostiju,na samom prijemu bio je I Imre Kern predsednik Hokejaškog Saveza Vojvodine kao I predstavnici brzoklizačkog kluba i umetničkog klizanja kluba “Spartak”.

Kada Subotica dobije zatvorenu halu biće uslova za organizaciju nekog većeg takmičenja poručio je Rene Fasel. U okviru svoje posete Fasel je prisustvovao prijateljskoj utakmici između hokejaša Spartaka I reprezentacije Bosne I Hercegovine.Ekipa Spartaka pobedila je rezultatom 13:2.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3380
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.