Komentara: 0
Pregleda: 2269

Spartak Zlatibor voda - Jagodina, u okviru 7. kola JSL

29.09.2011. u 16:28h
Izvor: RTV Yueco
Spartak Zlatibor voda - Jagodina, u okviru 7. kola JSL

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u okviru sedmog kola Jelen Super lige u subotu prvog oktobra od 15 časova i 30 minuta ugostiće fudbalere Jagodine. Trener subotičkog superligaša Zoran Njeguš nada se pobedi i novim bodovima koji bi subotičane održali u vrhu tabele a I sa kojima bi nastavili odličan niz od sedam utakmica bez poraza.

Što se tiče igračkog kadra, Siniša Stevanović još nije na raspolaganju treneru Njegušu dok će Slobodan Simović pauzirati zbog parnih kartona.Prošle sezone fudbaleri Spartak Zlatibor vode bili su uspešniji u oba susreta gde su u gostima slavili sa 1:0 dok su na svom terenu posle vođstva Jagodine od 2:0 uspeli da preokrenu rezultat I slave sa 3:2.

A danas su izvučeni I parovi osmine finala kupa Srbije.Fudbaleri Spatak Zlatibor vode ugostiće ekipu Radničkog iz Kragujevca.Partizan će ugostiti ekipu Metalca, Zvezda fudbalere Banata, OFK Beograd igraće protiv Kolubare.Inđija će na svom stadionu ugostiti Novosadsku Vojvodinu, Sloboda Point Sevojno igraće protiv Smedereva.U Novom Sadu igraće Proleter I Borac, dok će Jagodina na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Javora.Utakmice osmine finala igraju se 26. oktobra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2269
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.