Komentara: 0
Pregleda: 1927

Spartak eliminisan

06.08.2010. u 11:00h
Izvor: Grad Subotica portal
<p>Nakon pro&scaron;lonedeljne fenomenalne pobede nad Dniprom iz Ukrajine na domaćem terenu od 2:1, plavo-beli su poraženi na gostujućem terenu rezultatom 2:0, nakon kog su eliminisani iz daljeg takmičenja u Evropi.</p>
Spartak eliminisan

Fudbaleri Spartaka su dobrom odbranom držali povoljan rezultat čitavo prvo poluvreme, da bi pred sam kraj poluvremena, tačnije u 45. minutu primili gol, čiji je stelac bio Seleznjov. Time Spartak dovodi sebe u nezavidnu situaciju, s obzirom da je i rezultat od 1:0 vodio Dnipro dalje.

U nastavku utakmice na samom početku drugog poluvremena, novo iznenađenja našem klubu priredio je Holek, koji je u 48. minutu povećao vođstvo Dnipra na 2:0. Spartaku je do samog kraja utakmice bio potreban gol kako bi obezbedio produžetke, ali se to na žalost nije desilo.

Subotičani u svom debitantskom nastupu u Evropi imaju skor od dve pobede, jedan nerešeni rezultat i jedan poraz. Mongo više nego što se pred samo takmičenje očekivalo.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1927
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.