Komentara: 20
Pregleda: 5344

Solidarnost: "Krivična prijava protiv vlasnika preduzeća Azohem"

26.02.2013. u 17:23h
Udruženje građana “Solidarnost” podnelo je krivičnu prijavu protiv vlasnika preduzeća “Azohem” i “Azotara” jer je, kako su naveli, nakon dve godine istraživanja i obraćanja različitim državnim institucijama, izašlo na videlo da su sredstva u iznosu od 40 miliona dinara nenamenski potrošena.
Solidarnost: "Krivična prijava protiv vlasnika preduzeća Azohem"

Osim toga, Azotara je od Fonda za kapitalna ulaganja 2008. godine dobila 160 miliona dinara za finansiranje izgradnje gasovoda visokog i srednjeg pritiska, za koje u Udruženju žele da se uvere da li su namenski potrošene, s obzirom na to da je po njihovim rečima gasovod u to vreme već postojao, jer su sušare radile uz pomoć tog pogona.

Po rečima članova Udruženja Solidarnost četrdest miliona dinara koje je “Azohem” dobio je bilo namenjeno za pokretanje nove proizvodnje i zapošljavanje 40 radnika na programu kristalnih đubriva.

Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 5344
Povezane teme

udruženje solidarnost

azohem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.