• Pregleda: 2075

Socijalistička partija Srbije uz Solidarnost

Socijalistička partija Srbije uz Solidarnost

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije podržao je grupu građana “Solidarnost” koji se već dugo vremena bore protiv loše privatizacije Severa i koju su protiv ovog preduezća podneli preko 1100 tužbi. Socijalisti su se osvrnuli na sam početak privatizacije Severa, na pritisak, koji je po njihovim rečima vršen na rukovodstvo i sindikat fabrike, od strane visokih funkcionera Dinkića, Bubala, Labusa i Draškovića, kao i na sva nezakonita dela koju su rađena tokom vođenja ove firme.

Oni zahtevaju da se ispita i utvrdi odgovornost svih aktera privatizacije Severa i da država obešteti radnike za izgubljene zarade i druga prava, pošto je privatizaciju, po njihovima rečima, vodila državana agencija.

Povezane vesti:
Dinkić nema veze sa privatizacijom Severa

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
penzioner Odgovori
Socijalisti su krivi za sve ovo što nam se dešava kad smo imali najlepše godine mi smo radili za2dem ako pogledamo iz drugog aspekta živeli smo boje nego sadaaako So cijalisti su vojni da budu solidarni tu su ayilanti svaki dan samo jedan hlebda im seda
Rexxxona Non grata Odgovori
Sever je vec bio unisten 90tih od strane ovih sto ispravljaju krivu Drinu
Vuk dlaku menja, ali ćud NIKADA Odgovori
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.