• Pregleda: 2432

Socijaldemokratska partija širi infrastrukturu

Socijaldemokratska partija širi infrastrukturu
Gradski odbor Socijaldemokratske partije juče je osnovao i trideseti mesni odbor u Subotici, odnosno u Tavankutu. Njihov cilj jeste da do kraja godine osnuju sve mesne odbore na teritoriji Subotice, a preostalo ih je još sedam. U mesnim zajednicama Kelebija i Bajmok SDP je osnovao mesni odbori u koaliciji sa URS-om, dok će na izbore u Mišićevu i Peščari ova partija izaći samostalno. Infrastruktura SDP-a u mnogome je napredovala prethodne dve godine. Na teritoriji Srbije uskoro će biti osnovan i 160-ti odbor, čime su članovi ove stranke i veoma zadovoljni. Prema rečima predsednika političkog saveta SDP Srbije dr Nevena Cvjetićanina, njihov cilj je da vrate moral u politiku, da se politika vrati u parlament, koji će biti sastavljen od različitih struktura kvalitetnih ljudi, da isti taj parlament donosi teške odluke koje su Srbiji potrebne, i da se stvori funkcionalniji Ustav.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
jaca Odgovori
Spediterska mafija...
Grinder Odgovori
Mene interesuje zašto se vi zovete Socijaldemokratska Partija kada nikakve veze sa socijalizmom nemate?
Koliko je meni poznato, socijaldemokratija se zalaže za parlamentarno delovanje kojim bi se kroz kreiranje legalnih reformi i ekonomsku redistribuciju kapitalizam postepeno transformisao u socijalizam.
U vašem programu jasno piše da se ne zalažete za "napuštanje osnovnog modela kapitalističkog privređivanja", već za "pronalaženje prave mere korekcije i državne intervencije", što vas čini strankom takozvanog trećeg puta, koji u suštini nije ništa drugo do prikriveni neo-liberalizam.
Vi ste gospodo kapitalisti a ne socijalisti.
Grinder Odgovori
A o tome kako ste osnivali te mesne odbore, tj. kakvi ljudi su ih osnivali, na koje fore su navlačili ljude da se učlane i kakve ste ljude primali u te mesne odbore, pogotovo na funkcije, bolje i da ne pričam. Sve sam socijalista do socijaliste. Gomila oportunista koji samo gledaju kako da se dočepaju bilo kakve stranačke pozicije ne bi li izvukli neku korist za sebe.
Grinder Odgovori
@jaca Taj rad.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.