Komentara: 111
Pregleda: 14819

SNS Subotica: Nasilje neće proći

13.04.2019. u 00:50h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Subotica prenosimo u celosti.
SNS Subotica: Nasilje neće proći

Kako bi sačuvali dostojanstvo i integritet državnih institucija, a pre svega gradsku Skupštinu odbranili od onih koji nasiljem, divljaštvom, rušenjem i fašizmom pokušavaju da preuzmu vlast i promene izbornu volju građana po gradovima Srbije, odbornici Srpske napredne stranke u Subotici boraviće od danas u Skupštini grada i time sprečiti pokušaj teror manjine nad većinom. Ostajemo u Skupštini grada sve dok postoji opasnost od nasilnog preuzimanja institucija.

Subotica je simbol tolerancije i suživota a ne mržnje. Subotica je mesto gde se spajaju različite vere, nacije i različita mišljenja, i gde nema mesta nasilju na ulici i u državnim ustanovama, na koje pozivaju Obradović i družina.

Kao odbornička grupa izabrana ogromnom većinom građana, dužni smo da štitimo interese svih građana Subotice, i omogućimo njihovo slobodno kretanje i bezbednost svuda.

Nećemo dozvoliti da se grad u koji je za prethodne tri godine uloženo više nego za deceniju pre toga, u kome su pri kraju kapitalne investicije koje su služile samo kao obećanja u kampanji, u kome je nezaposlenost drastično opala a porasla potražnja za slobodnim radnim mestima, pretvori u plodno tlo za fašističke ispade. Niti ćemo dozvoliti nasilnu promenu volje građana. Nadamo se da će oni koji prete nasiljem i upadima shvatiti da teror neće proći, i da se vlast ne osvaja na ulici i neistinitim saopštenjima, nego na izborima.

// Kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 111
Pregleda: 14819

Povezana vest

Povezane teme

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.