Komentara: 56
Pregleda: 6223

SNS prikuplja potpise

15.04.2013. u 16:36h
Izvor: RTV City
SNS prikuplja potpise

Srpska napredna stranka je duboko uverena da je Pokrajinska Vlada na čelu sa Bojanom Pajtićem potpuno izgubila kompas i legitimitet, te u skladu sa tim smatra da je građanima Vojvodine preko potrebna nova skupštinska većina.

Prikupljanjem potpisa Srpska napredna stranka sa građanima inicira i zahteva od Vlade Vojvodine i Bojana Pajtića kao njenog predsednika sledeće:

1. da se povuče Deklaracija,
2. da podnesu ostavku,
3. da omoguće raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici poziva sve građane da svojim potpisom Peticije Vladi Vojvodine podrže inicijativu stranke na štandovima u gradu.

SNS prikuplja potpise

SNS prikuplja potpise

Izvor: RTV City
SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije SNS, potpisivanje peticije protiv vojvođanske deklaracije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 dana
Komentara: 56
Pregleda: 6223
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.