Komentara: 45
Pregleda: 13750

SNS: Podrška premijeru i stabilnosti zemlje

30.10.2016. u 23:21h
Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke prenosimo u celosti.
SNS: Podrška premijeru i stabilnosti zemlje

U svetlu najnovijih događaja koji nedvosmisleno pokazuju da se u narušavanju stabilnosti premijera i države neće birati sredstva, svi članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke Severno-bačkog okruga izražavaju punu i bezrezervnu podršku našem premijeru i predsedniku stranke Aleksandru Vučiću u nastojanjima da čvrsto stane na put stranim i domaćim pokušajima da se Srbija vrati unazad.

Najnovija dešavanja traže podizanje nivoa bezbednosti predsednika Vlade Srbije na najviši nivo, i odgovor na pitanje kome odgovara narušavanje stabilnosti zemlje, i kome smeta što politika koju vodi Aleksandar Vučić ima rezultate i ogromnu podršku građana Srbije.

Dok čekamo odgovore na ova i slična pitanja, SNS će nastaviti svakodnevno da se bori za moderniju,uređeniju i perpektivniju Srbiju u kojoj se poštuju njene institucije i svi njeni građani. Samo na taj način Srbija će nastaviti putem kojim ide poslednje četiri godine i koji daje vidljive rezultate na svakom koraku.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Srpska napredna stranka (SNS)
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 45
Pregleda: 13750
Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.