Komentara: 31
Pregleda: 9486

Sneg u Subotici

03.02.2012. u 16:11h
Izvor: RTV Yueco
Sneg u Subotici

Sneg koji u Subotici pada od jutros usporio je i otežao saobraćaj, kako u gradu, tako i van njega. Sve ekipe koje su zadužene za čišćenje magistralnih, regionalnih i lokalnih puteva kao i ulica i troroara su na terenu. Problem u čišćenju snega otežavavaju niske temperature koje ne dozvoljavaju razgradnju snega sa puteva, ali su bez obzira na to, prema rečima nadležnih, svi putevi prohodni.

JKP Čistoća i zelenilo zaduženo je za čišćenje ulica, trotoara, pešačkih staza i prelaza.

Na ulicu se posipa mešavina rizle i soli i sva mehanizacija od jutros je na terenu. S obzirom na to da so slabo reaguje na razgradnju snega zbog niskih temperatura, svim vozačima se savetuje oprezna vožnja.

Za magistralne, regionalne i lokalne puteve zaduženo je preduzeće Vojput, koje pokriva 640 kilometara puteva, prvog, drugog i trećeg prioriteta. Prema njihovim rečima na snazi je 4. stepen pripravnosti.

S obzirom na to da će se padavine nastaviti narednih dana, kao i niske temperature, svim vozačima, ali i ostalim učesnicima u saobraćaju savetujemo, oprez.

Kako izgleda "snežni" centar našeg grada možete pratiti i putem kamera uživo: www.subotica.com/kamera

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 31
Pregleda: 9486
Povezane teme

vojput

jkp čistoća i zelenilo

čišćenje snega

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.