Komentara: 0
Pregleda: 1947

Smanjenim budžetom manje sredstava za festivale

09.11.2012. u 15:43h
Na današnjoj konferenciji za štampu koju je održao Miloš Nikolić, član Gradskog veća zadužen za kulturu, glavna tema je bila raspodela budžeta koji je alociran za kulturna dešavanja.
Smanjenim budžetom manje sredstava za festivale

Na samom početku profesor Nikolić je izrazio nezadovoljstvo za količinu finansijskih sredstava koji su obezbeđeni za kulturu, ali je isto tako istakao da će se svi prilagoditi shodno situaciji, da će najviše "lakši budžet" osetiti i festivali kojih u našem gradu ima oko 20. 

Iako je budžet značajno smanjen i neophodne su određena prilagođavanja, Miloš Nikolić je naglasio da se neće smanjivati broj festivala, ali biće neophodno da se davanja za iste značajno proporcionalno redukuju.

U svom obraćanju profesor Miloš Nikolić dotakao se aktuelnih problema kao što su krov Narodne biblioteke, koji je najavljen kao prioritet, zatim i izgradnja pozorišta, ali bez konkretnih zaključaka pa ni datuma.

Sa više informacija, kako je istakao, javnost će biti obaveštena tokom naredne nedelje.

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1947
Povezane teme

festivali subotica

miloš nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.