• Pregleda: 2161

Slučaj Severa zastao na Sudu

Slučaj Severa zastao na Sudu
Predsednik Udruženja građana "Solidarnost" Vanja Dragojlović uputio je otvoreno pismo Opštinskom javnom tužilaštvu i Osnovnom sudu u Subotici zbog opstruiranja u razotkrivanju krivičnih dela i nezakonitosti u privatizaciji "Severa". Dragojlović podseća da je "Solidarnost" još u julu policiji i Opštinskom javnom tužilaštvu uručila dokaze o nezakonitim radnjama i krivičnim delima u "Severu", ali da do danas nisu sitgli nikakvi nalazi o tome.

U otvorenom pismu se navodi i da su radnici "Severa" Osnovnom sudu podneli hiljadu sto tužbi zbog naknade neisplaćenih zarada od 1997. do 2002., a da su do danas donete samo dve pravosnažne odluke.
O svemu tome "Solidarnost" će izvestiti i više organe pravosuđa, ne isključujući ni organizovanje protesta ispred suda.
Izvor: Radio Subotica

povezane teme

4
Pera Odgovori
Najveća odgovornost je na korupiranim sudovima.Koji rade šta hoće tj.kada im se plati ne rade ništa.Sram da vas bude.
udruzenje SPAS Subotica Odgovori
Bravo za radnike...samo napred.
Janko Odgovori
Sta sada trazite gospodo pa skoro svi ste isli u halu sportova i zdusno aplaudirali novom vlasniku i Drzavi sto ste dobro prodati,dok su mnogi govorili da cete sada videti sta je pravi rob vi ste se smejali i te iste ljude pljuvali,eto vam sada sve doslo na naplatu.
Regina Reginas Odgovori
Janko, da li vi uvek unapred znate sta ce se desiti? Ako su i aplaudirali, sigurno da nisu mislili da od potpisanih dokumenata nece nista ostvariti. Mislim da su najvise osteceni obicni radnici, advokatima su platili koliko je trebalo, nista se ne resava, a do kraja (ko zna gde je taj kraj) jos ce oni morati platiti austrijancima....SRAMOTA
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.