• Pregleda: 2198

Sledeće nedelje stižu vakcine protiv gripa

Subotički Zavod za javno zdravlje će sledeće nedelje dobit vakcine protiv gripa i odmah početi njihovu distribuciju prema već utvrđenom planu.
Sledeće nedelje stižu vakcine protiv gripa

Kako su nam rekli u toj ustanovi, Subotica bi ove godine trebalo da dobije oko 5.000 doza, što je približno isti broj u odnosu na prošlu godinu.

U Institutu za javno zdravlje „Batut” u Beogradu kažu da je kompletna količina vakcina uvežena od francuskog proizvođača „Sanofi", a kako su čekaonice Domova zdravlja već pune pacijenata sa respiratornim infekcijama, vakcine će biti distribuirane odmah kako bi se se što pre počelo sa vakcinacijom.

Izvor: SuMedija

povezane teme

8
Pepe Odgovori
Jao, nemojte nas opet pelcovati. Dosta nam je bilo one afere od prije koje godine.
Vesko Odgovori
Dobro smo napelcovani, a lekari jos bolje, imuni su na sve, posebno specijalisti u bolnici, ukljucujici i ortopede u drugim zdravstvenim ustanovama.
Коле Odgovori
Бели лук
nenad Odgovori
Jeste brate, beli luk... pa onda tako sa "samo 36,9C" da idemo bolesni u škole, kancelarije, pekare, dispanzere, i lepo svi da se zarazimo, kao što i inače biva. Prati ruke nipošto, a kijati isključivo u dlan ili na pod, a onda uzeti gooomilu antibiotika preko veze iz apoteke da se popije protiv bakterija, bez obzira što je grip virusno oboljenje.

Pošto svakako poslodavci žele da se svi zaraze u kancelariji, a profesori u učionicama, a mi nismo u stanju da sprečimo zarazu normalnim ponašanjem, onda mi je drago da ima vakcina barem za one koji ne bi preživeli jači grip (osobe sa bolestima pluća, osobe sa kompromitovanim imunim sistemom, bebe, oboleli od raka i sl.).
Mile high club Odgovori
Ko nece, ne mora. Nemoj samo da posle lazete kako vas ubijaju kemtrejlsi, HAARP, GMO i slicne paranoje.
Glumac Odgovori
Mora neko da zaradi.
CIRINELA Odgovori
Evo malo mterijala za one koji imaju fobiju na vakcine.

http://www.ivonazivkovic.net/Vens_Ferel_Vakcine.pdf
nenad Odgovori
@CIRINELA
Ahahahaha! IVONA ŽIVKOVIĆ!? Pa nemojte molim vas... Kako možete da čitate tekstove te lujke meni nije jasno, pa žena je gora nego cela redakcija Trećeg Oka!

Ko ode na njen sajt, neka se oprosti sa zdravim razumom, a to mogu slobodno da kažem za vas. Šta sve neki ljudi neće pokušati da proture kao racionalno razmišljanje, pa to je neverovatno...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.