• Pregleda: 4535

Slede gužve na Horgošu

Slede gužve na Horgošu

Imajući u vidu početak godišnjih odmora, narednih vikenda se očekuju zastoji u saobraćaju prema prelazu srpsko-mađarske granice kod Horgoša – obavestilo je u sredu agenciju MTI Društvo za koncesiju autoputeva Donje nizije u Mađarskoj, a prenosi portal Vajdašag ma.

Prema saopštenju, svi nadležni, uključujući i policiju, pripremili su se za intervencije u cilju nesmetanog saobraćaja, a u slučaju potrebe, tranzitni saobraćaj će biti usmeren ka graničnom prelazu kod Tompe - Kelebija. O eventualnim zastojima u saobraćaju na autoputevima Mađarske, na tablama za informisanje vozača pored autoputa M5 i M1 učesnici u saobraćaju će biti na vreme obavešteni, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
ok Odgovori
tako nam je svejedno sto ce biti guzva. nit u dzep, nit iz dzepa. i tako necemo ici nigde, niti imamo posao, nit auto, nit planove za letovanje, tako da nema sanse da upadnemo u guzvu.
hvala vlastima na takvom stanju!
DJOLE Odgovori
Pa gde je taj novi malogranicni prelaz koji je obecavan proletos gradjanima u predizbornoj kampanji da ce biti pusten u rad i da ce skratiti svim Suboticanima muke koji zele na kupanje u Morahalom,-GDE JE NOVI PRELAZ ??????
naIvan Odgovori
Jako bi dobro bilo kada bi se neko setio da na granicnom prelazu na Horgosu, u oba pravca, postavi dve web kamere, slicne kao sto su postavljene prema Korzu i Plavoj fontani.
Tada bi putnici, prije nego sto krenu na granicni prelaz, preko interneta mogli videti kakva je situacija na granici, kolika je guzva na prelazu ili da li je prelaz mozda zakrcen. Nama suboticanima bi to jako puno znacilo, jer, ako bi videli da je jako velika guzva, jos bi uvek mogli da se opredelimo za prelaz na Kelebiji ili Djali. Bolje je voziti 25 kilometara duzim putem, nego cekati na zakrcenom prelazu nekoliko sati, na vrelom suncu.
I jos bi da dodam, kamere bi trebalo postaviti samo da vidimo kolika je kolona vozila.
Meni licno bi to jako puno znacilo, a mislim i drugima.
Jedino se bojim da carinici i policajci ne bi blagonaklono gledali na ovakvu ideju, jer bi neko tada mogao da posmatra njihov rad i da ih kritikuje. Zato kazem, dovoljno bi bilo samo da se vidi duzina kolone vozila.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.