Komentara: 3
Pregleda: 4390

Skupština usvojila rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada

16.06.2014. u 17:24h
Izvor: RTV Yueco
Odbornici su usvojili rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada Subotice, koja će da sprovodi javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća, na 21. sednici Skupštine grada. Komisija ima pet članova i u narednom periodu imaće veoma mnogo posla.
Skupština usvojila rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada

Odbornici su usvojili rešenje o davanju saglasnosti na nacrt Ugovora o statusnoj promeni pripajanja Javnog preduzeća “Zavod za urbanizam grada Subotice” javnom preduzeću “Direkcija za izgradnju grada”, a usvojen je konsolidovan završni račun grada Subotice za 2013. godinu.

Rasprava se povela oko usvajanja Odluke o konsolidovanom završnom računu grada Subotice za 2013. godinu. Pozicija je optuživala opoziciju, da je bahato i neracionalno trošila gradski novac, dok je opozicija istakla da svi projekti koji se sada realizuju započeti u vreme dok je bila na vlasti Demokratska stranka u Subotici.

Gradonačelnik je rekao da opozicione funkcionere boli to što je izneo istinite podatke u javnostu, oko trošenja gradskog dinara.Gradonačelnik ističe da će biti investicija i da gradom treba da se racionalno upravlja.

Odbornici su izabrali za v.d. direktora “Stadiona” Roberta Tota. Odbornici su usvojili Odluku o dodeli priznanja “dr Ferenc Bodrogvari” profesoru muzike Saši Grunčiću, direktoru fotografije Akošu K. Kovaču i menadžeru u oblasti kulture Dejanu Vujinoviću. Odluka o promeni naziva ulica u Mišićevu je povučena sa dnevnog reda.

Izvor: RTV Yueco
21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice 21. sednica Skupštine grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4390

Povezane vesti

Povezane teme

Skupština grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.