Komentara: 3
Pregleda: 3794

Skupština usvojila rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada

16.06.2014. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Odbornici su usvojili rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada Subotice, koja će da sprovodi javni konkurs za imenovanje direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća, na 21. sednici Skupštine grada. Komisija ima pet članova i u narednom periodu imaće veoma mnogo posla.
Skupština usvojila rešenje o obrazovanju Komisije za imenovanja grada

Odbornici su usvojili rešenje o davanju saglasnosti na nacrt Ugovora o statusnoj promeni pripajanja Javnog preduzeća “Zavod za urbanizam grada Subotice” javnom preduzeću “Direkcija za izgradnju grada”, a usvojen je konsolidovan završni račun grada Subotice za 2013. godinu.

Rasprava se povela oko usvajanja Odluke o konsolidovanom završnom računu grada Subotice za 2013. godinu. Pozicija je optuživala opoziciju, da je bahato i neracionalno trošila gradski novac, dok je opozicija istakla da svi projekti koji se sada realizuju započeti u vreme dok je bila na vlasti Demokratska stranka u Subotici.

Gradonačelnik je rekao da opozicione funkcionere boli to što je izneo istinite podatke u javnostu, oko trošenja gradskog dinara.Gradonačelnik ističe da će biti investicija i da gradom treba da se racionalno upravlja.

Odbornici su izabrali za v.d. direktora “Stadiona” Roberta Tota. Odbornici su usvojili Odluku o dodeli priznanja “dr Ferenc Bodrogvari” profesoru muzike Saši Grunčiću, direktoru fotografije Akošu K. Kovaču i menadžeru u oblasti kulture Dejanu Vujinoviću. Odluka o promeni naziva ulica u Mišićevu je povučena sa dnevnog reda.

Izvor: RTV Yueco
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 3 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 3794
Povezane vesti
Povezane teme
Skupština grada Subotice
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.