• Pregleda: 1714

Skupština grada sutra usvaja programe rada javnih preduzeća

Na sutrašnjoj 21. sednici Skupštine grada odbornici će diskutovati i odlučivati o 47 tačaka dnevnog reda, među kojima su najbrojnije one koje se tiču programa poslovanja javnih preduzeća.
Skupština grada sutra usvaja programe rada javnih preduzeća

Na sutrašnjoj 21. sednici Skupštine grada odbornici će diskutovati i odlučivati o 47 tačaka dnevnog reda, među kojima su najbrojnije one koje se tiču programa poslovanja javnih preduzeća.

Takođe, na dnevnom redu je usvajanje Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta bez naknade u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“ kompaniji „Boysen Abgassysteme“, kao i odluka o lokalnim komunalnim taksama, odluka o naknadama za korišćenje javnih površina, naknadama za korišćenje opštinskih puteva i ulica i oglašavanju na teritoriji Grada Subotice.

Skupština će razmatrati odluku Gradskog veća da direktor JKP „Dimničar“ u naredne četiri godine bude i dalje Predrad Mastilović, a da Dečje pozorište vodi Marta Aroksalaši Stamenković.

Razmatraće se i novi Savet Međunarodnog festivala pozorišta za decu koji će činiti univerzitetski profesor prof dr Zoran Đerić,  pesnici Dušan Pop Đurđev i Branko Stevanović, univerzitetski profesor prof dr Marijana Prpa Fink, reditelj Vladimir Lazić, te Miroslava Babić, član Gradskog veća Grada Subotica, zadužena za oblast kulture,  glumica Marta Aroksalaši Stamenković,  glumac i reditelj Bela Kalo i predstavnik generalnog sponzora odnosno glavnog partnera.

Prenos iz Velike većnice možete da pratite putem našeg sajta od 9 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Lojto Odgovori
Nadamo se bez opzicije
ffilozoff
Grad SUBOTICA je u KOLAPSU!!! Odzacar,ili dimnjacar-sve jedno je,ne ciste se odzaci,tj. dimnjaci...RASPRAVLJAJTE Vi o najlosijem vodjenju SUBOTICE od 2. sv. rata...eeee sad nema postara,vozaca,zoo radnika,cistaca,doktora,sestara,bankara,....DIREKTORI su krivi za losu organizaciju,postavljeni od strane partije,NESTRUCNI,nezaintereovani,i za smenu!!! Ko postavlja te ljude,ON je najveci krivac! GRAD SUBOTICA nikad prljaviji!! Danas setajuci korzoom,prljavo,nema ulicnog cistaca koji je bio primer EVROPSKE SUBOTICE! Najvise su me pogodile sumorne face nasih sugradjana,nema mladih u gradu-prazan pogled u daljinu??? 7 godina na vlasti-KO JE KRIV osim Vas??????????????????????????????????KOLAPS!
Denis H Odgovori
Batice kako idemo napred.To Labane Srbine!!!!!!!!
Ovde nikad nije bilo prospeitetnije.Grad se gradi, pulsira od života i energije i nikad više ljudi na ulicama.Subotica grad mladih!Potrosnja nikad veća mislimo opijata.Narko zamorčići na društvenim mrežama orgijaju balaveći ode o vođi,nadajući se kojoj gratis dozi za verno dupelizanje.Verujemo da ce Subotica za koju godinu biti preporođena.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.